![]() |
Ukraina, 12-17 wrzesien
Czesc! :)
Wraz z Carlosem wybieramy sie na Ukraine. Cel: off, widoki, ciekawe miejsca. Bez cisnienia na kilometry, ma byc jazda i przyjemnosc, nie musimy codziennie targac nie wiadomo ile, jak bedzie pieknie, to otwieramy piwo, namiot, gnisko i chillujemy. Dokladny plan trasy dopiero sie uklada. Jesli chcesz o cos zahaczyc, daj znac, uwzglednimy. Generalnie będzie wiodła wymagającym offem, więc jeśli chcesz do nas dołączyć, to dobrze jeśli spełniasz dwa warunki: 1. masz doświadczenie 2. nie lamentujesz jeśli ubrudzi/ zarysuje się sprzęt Wyjazd z namiotami, z naciskiem na nie. jak bedziemy w cywilizacji to mozliwe, ze zaatakujemy jakis tani nocleg, zeby sie umyc i zregenerowac. Jedzenie kupujemy w sklepie, przyrzadzimy na ognisku na trasie/na szybko pod sklepem. Jesli sie trafi jakas knajpa, to wbijamy, choc nie na zasadzie "wracamy 3h do cywilizacji zeby zjesc cos cieplego". https://www.youtube.com/watch?v=WiIGeM3j64E mysle, ze cos tego typu. Jedziemy na kolach, przy granicy zmieniamy na kostki i dzida. jakies pytania, pisac, czy to tutaj, czy na PW ;) pozdro! Mateusz |
Cytat:
|
Oooo, cieszy mnie to :) tylko po co namiot i ognisko jak tam wszystko tanie ?
|
pojechałbym ale dla mnie to o tydzien za wczesny termin :(
|
Tezla juz na emigracji?
|
Tezla, jak jesteś zdecydowany, to możemy podyskutować nad terminem wyjazdu ;)
|
Cytat:
Siedzę w Monachium ale dzięki temu udało mi się pojeździć po Alpach :)W połowie września chcę zjechać, kiedy się spotkamy ? :) Jestem zdecydowany na tydzień na UA |
Cholera też myślę czy się wybrać. Ale pierwsze pytanie: można jechać na NIEAFRYCE? Wezmiecie już nieafrykanera? Spróbuje poukladac czas/obowiazki i sie jeszcze odezwę. Pzdr
|
Ja lece XTekiem, luz, pakuj sie i lecimy! ;)
Czekamy na info w takim razie. pzdr |
ej no... ale mi teraz żal dupę ściska :(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |