![]() |
Kierunkowskazy
Może ktoś ma pomysł czym się różni przedni i tylny kierunek do afri, że cena tylnego jest wyższa o 30 PLN? Jeśli długością przewodu to wolę sobie kupić przedni i dolutować druta.
Pozdrawiam. |
Na przednim mam Stanley 1400, a tylnym 1403, ale sam różnic nie widzę. Chyba faktycznie tylko ten przewód.
|
a ja pójdę w drugą stronę...
Porównywałem kierunki AT i Trampka. Wygladają na takie same, czy faktycznie tak jest? |
Podrążyłem u dostawcy, a konkretnie w tym sklepie i dowiedziałem się, że jedyną różnicą między przednim kierunkiem, a tylnym jest to, że ten tylny (droższy o 30 PLN) ma homologację.
Ciekawe... to w takim razie na przodzie można mieć kierunki bez homologacji, a z tyłu nie. Bezsens... i tak tego nikt nie sprawdza i nawet nie jest chyba w stanie sprawdzić. Pozdrawiam. |
Chopie... to jakieś podróby są :D
|
No to skąd? Oryginał za 300 PLN? :D
|
Porównywałem kierunkowskazy w transalpie, afrze xl600r i wszystkie tylne są takie same, dominator rd02 ma chyba identyczne jeszcze z przodu.
|
Cytat:
|
U mnie od wibracji kierunkowskaz podczas urlopu na Balkanach popekal w kilku miejscach i wisial smutno na dol. Musze kupic tylni. Jesli potrzebujesz tylko srodek Barthelemi, moge ci sprezentowac moj stary caly ale moze troszeczke potrwac.
|
Jakby co to ja "środki" też mam na zbyciu, bo u mnie sytuacja wygląda tak samo jak u kuntakinte, czyli syndrom smutnego kierunkowskazu.
Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |