![]() |
Wymiana adaptacja innego zawieszenia w Africe
xxxxx
|
Cenny opis:) Dzięki Adam!:D
|
Powiem ci kolego, że odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Gratuluje wytrwałości i życzę radości z łykania kilometrów. Do zobaczonka już niebawem. Hej.:bow::Thumbs_Up::bow::Thumbs_Up: |
:brawo:Gratulacje w przebudowie i jeśli mogę podzielę się z Tobą moimi wątpliwościami (tylko na podstawie tych fotek)
Masz super sztywny przód, ale mocowanie kierownicy na "słupkach" to może być wiotkie i niebezpieczne. Wolałbym dorobić kierownicę i mocowanie opuścić jak najniżej - jeśli już tyle włożyłeś kasy i czasu to ....... Przedni zacisk na zdjęciu wygląda, że jest poniżej goleni. Uskok koła z wysokiej przeszkody i ...... ale to tylko moje ale. Myślę, że jak dasz dzidę to życie pokaże co trza ewentualnie poprawić. Powodzenia:Thumbs_Up: |
Piszesz tutaj o amortyzatorze Marzocchi Shiver 50. Wydaje mi się że Marzocchi ma w ofercie pasujacego do AT Jakiś model standardoej konstrukcji |(chyba Magnum sie zowie?). Jakoś bardziej preferuje amortyzatory standardowe niż USD bo mniej z mimi problemów serwisowych i sztywniejsze na boki. Jedyne co podaja w przypadku USD to, że ma mniejszą masę nieresorowana czy coś tam ale nigdy nie do końca kumałem o co z tym loto.?
|
Cytat:
a u Holana można kupić... http://holan.pl/pl/product/1/10/42/2..._Africa_88-_04 |
a ten zawias loda robi tez? bo ta cena...
|
xxxxx
|
Cytat:
Nie sztuka mieć furę kasy i zamówić cześć, lub zbudować moto rękami dobrego mechanika. Kiedyś pewien człowiek chciał, żeby zbudować mu z WSK-i prawie F-16 Wizje miał zajebiste, ale tylko na ekranie komputera, i takie pozostały (na szczęście). Nawet najbardziej odważne pomysły w odpowiednim czasie spotkają się z rzeczywistą realizacją, i wtedy następują bolesne cięcia z przyczyn technicznych Ps. Na zlocie wolę córki ogrodnika :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |