![]() |
Norwegia 2017
W przyszlym roku mam w planach wybrac sie wreszcie na Nordkap. Jeszcze nie wiem czy bede jechal sam czy z plecakiem lecz pewne jest ze za wiele to nie zmienia.
W planach dojazd na polnoc, powrot korzystajac z drog 2 i 3 cyfrowych oraz wszelkich Rv i legalnych szutrow. . Chcial bym jechac w grupie 3 max 4 motocykli, czasem namiot czasem hytte bez napinki. Termin startu okolice 7 lipca i tak z 2 tygodnie. Pozdro |
Wstępnie jestem zainteresowany. Zaintrygowany ogromnie;) Skąd chciałbyś startować, Polska czy Norwegia?
|
Też mamy z Krystyną plan na Norwegię na przyszły rok. Nie myślałem aż o samym krańcu, aleeee. Nawet termin by pasował. Oczywiście po taniości jak to możliwe.
|
Miras :Thumbs_Up:
Ja raczej z Norwegii chce startowac choc moge i dojechac gdzies np. do Szwecji. Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
No to ja tez zainteresowany. |
Nie wiem, czy tanio, ale dwa tygodnie latania puszką w trzy osoby wyszło ok. 2000 PLN na głowę.
Byłoby nieco więcej gdyby doszły do tego opłaty drogowe, ale jakoś nie chcą mi wystawić FV :) Noclegi co drugi na dziko i w większości jadło z Polski. Mi też chodzi po głowie w tym terminie, ale od strony Finlandii. |
Mysle ze Miras mial na mysli ze bez rozpierdalania sie z sianem a nie ze bedzie tanio ;)
barthelemi1 Moto mam na miejscu w Norwegii ale tez na polskich blachach. Nordkapp to raczej chce zobaczyc bo tam mnie jeszcze nie bylo a uwazam ze szwedanie sie po drogach 3 kategori i RV jest najciekawsze w Norwegii. Co nie co juz tu widzialem ale jest jeszcze pare miejsc ktore chcial bym odwiedzic lub odnalezc. po samych okolicach mogl bym oprowadzac was z tydzien i jestem pewien ze kazdy byl by zadowolony :) Na pewno nie bede chcial cisnac od punktu A do B ''bo takie sa zalozenia'' a czescia planu bedzie brak planu :D |
Cytat:
|
Z Dublem chyba rozumiemy się już bez słów. A ten plan, że nie ma ścisłego planu to coś dla nas. Jestem pewien, że jadąc z prawie lokalesem zwiedzę więcej ciekawych miejsc niż jadąc solo.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |