![]() |
Noclegi U Motocyklisty - Moto Travel Sleep
Bonżur :)
Moi mili startujemy z nowym tematem : Tworzymy z kolegą Mapę Darmowych Noclegów Moto Travel Sleep - po znajomych . Zalążek powstaje na grupie FB https://www.facebook.com/groups/mototravelsleep/ ale liczę, że z Forum też ktoś przybędzie i zagęści naszą mapkę. zapraszam do grupy lub kontakt telefoniczny lub meilowy Na mapce planujemy umieścić również wszystko co przyjazne motocyklistom , sklepy , serwisy , puby , zloty , etc. Zapraszam na : https://www.facebook.com/groups/mototravelsleep/ kontakt : Kamil 794 0siedemnaście 606 mototravelsleep@gmail.com |
Bez logowania do twarzoksiążki nie rabotajet. Czyli ludzie bez konta nie poużywają.
|
Poużywają bo mapa nie jest w twarzoksiążce tylko w mapach googlowych co mi niezbyt sie podoba bo dostęp będzie miał każdy kto ma linka.
|
Pomysł przedni!
|
Pomysł wydaje się fajny, taki couchsurfing dla motocyklistów :)
Jednak trzeba uważać bo świat jest pełen świrów :dizzy: :D Pozdrawiam Marta |
Zgada się ten kto ma link ma mapę ale :
Mapy google to możliwość wklepania trasy na czystej mapie i porównania kto oferuje nocleg na Twojej trasie Użytkownik będzie pokazany tylko w miejscowości , chyba że będzie to duże miasto to będzie też ulica ale bez nr tak żeby nie ktoś nie mógł dokładnie sprecyzować adresu. jeśli nie masz konta na fb , napisz mi priv a i tak na mapie się znajdziesz , grupa fb to tylko forma komunikacji i zebrania w miarę w jedno miejsce użytkowników couchsurfing to przyszłość zaczynamy od małego POLSKIEGO podwórka a później nawet i na księżyc bez dużej liczy użytkowników będzie kicha z tego :( |
Osobiście jestem na NIE w tworzeniu takiej mapy. Dostałem nawet prywatną wiadomość -może nawet od CB na FB. Jeżeli będę szukał noclegu za darmochę to go znajdę-świat jest pełen życzliwych ludzi, którzy to nigdzie nie muszą się ogłaszać.
Jak już @MrtaG napisała "Jednak trzeba uważać bo świat jest pełen świrów" Pozdro PiotrAs |
Idea bardzo fajna, można zakładać, że brać AT czy nawet innych marek jest ok. Ale faktycznie może nie świrów, ale wręcz złoczyńców którzy wykorzystają z premedytacją dane by zrobić ..... no i tego wolę nawet już nie wymawiać.
Radziłbym by było to coś zamkniętego, gdzie dostęp do takich informacji mają ludzie sprawdzeni i z rekomendacją. Na FB było jak złodzieje dziękują userom za "zaproszenia" i że postarają się w terminie przybyć, ale od nawału pracy mogą się nie wyrobić. |
Lepiej uaktualnić Afrimapę o bazę noclegową.
Pozdro PiotrAs |
Też mam mieszane uczucia. Tak jak tu z forum czabyło to się noclegowało ludzi. Się ktoś udziela, widzi się czyjeś wypowiedzi itd. Człowiek inaczej podchodzi.
Aaale jakby mi nagle ktoś z pupy się na kwadrat zwalić chciał..no nie wiem. :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |