![]() |
Osłona na reflektory - ala touratech
piszą o tych deflektorach, piszą, a nikt nie pisze o osłonach na lampy.
Na deflektor deklaruje się parę osób że zrobią, a ja chętnie zanabyłbym osłonę na lampy z tworzywa, taką jak touratecha. Szukałem u siebie w mieście ale niestety - kupa Znajdzie się może ktoś chętny na zrobienie szyby z poliwęglanu? (obrysowanie i wycięcie?). Myślę że znajdzie się paru chętnych oprócz mnie. TT nie kupię chociażby dla zasady, że za byle kawałek badziewia chcą duże pieniądze |
Tez jestem zainteresowany taka oslona moze jakis posiadacz wzuci zdjecie i wymiary?:zdrufko:
|
Niech mnie przekona o ZDECYDOWANYCH plusach tego wynalazku. Mało AT na razie podróżowałem, doświadczenia nie mam. Głównie chodzi o zbicie lampy, czy coś innego?
|
Chodzi o ochronę lamp... jak jedziesz za kimś to kamienie spod jego koła sypią się jak szalone. Chociaż przed np wyrwaną z ziemi cegłówą toto nie uchroni
|
No i ja bym sie pisał na tą osłonke.
|
Jeśli cena przewyższy koszt lampy z fiatopoloneza i odrobiny sylikonu to dam se spokój ;).
|
Pokażcie mi jakieś fotki :)
nie wiem jak tego poszukać. Jak już bawię się w produkcję... to może powalczę z osłoną... :) |
Jeszcze jedno? Osłona z przezroczystego materiału, czy z siatki? :>
mam: http://www.africatwin.strefa.pl/okulary.html to coś takiego? Czy w AT rd07 są jakieś miejsca do mocowania? mam rd04, więc nie widzę. Jeśli mogę prosić, zróbcie mi fotkę przodu rd07? :) |
Cytat:
;) Pozdr newrom |
Chętnie zakupię osłonę na lampy do Rd07a ponieważ poprzednia osłona (z siatki) poszła wraz z Afryką do ... Kuby :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |