![]() |
2017 - Hellas Rally
W przyszlym roku chce wystartowac w amatorskim rajdzie Hellas Rally - ktos mialby ochote sie dolaczyc?
W planach dojazd busem (na tego co mam wchodza 3 duze moto) na dzien, czy dwa przed i powrot dzien, dwa po rajdzie. Na miejscu nocleg jak komu sie podoba pensjonat, namiot, bus. Od rana do wieczora jazda, a w nocy na biwaku rajdowym party na ile sil zostanie. Wpisowe:
Termin rajdu: 21-28 maja PS: w zeszlym roku CRF1000 byla #2 w generalce :) |
Dominik z forum adv startuje napisz do niego, we dwóch zawsze raźniej.
|
Rozważ też Rally Albania, obydwie imprezy wydają się fajne. Czekam na relację ;)
|
Adagiio: dziekuje za info, bede sie kontaktował.
Bicio: śledzę obie imprezy, ale biwak w jednym miejscu wydaje sie dla mnie łatwiejszy do ogarnięcia logistycznie na poczatek. |
Tak se myślę, że jest to realne żebym się dołączył :D Podumam, do kiedy wpisowe trzeba zapłacić?
|
Kurde.... w sumie czemu nie. Do kiedy to wpisowe? :)
|
wow,to uczucie, gdy Twój motor podchodzi pod kategorię Classic.. :D
"Other Classes Veterans, born up to 1965 Women Classic Bikes, made up to 1996 " |
Misza: Zapisywac sie mozna do konca kwietnia, cena sie nie zmienia do konca marca potem wpisowe rosnie o 50euro (tylko dla Chlop rally).
Decyduj sie i zaczynamy planowac wyjazd. Kolejna zajawka: |
Jest jeszcze bicio ;) i jak go znam to Tomek z Bielska też... więc wchodziłby w grę kolejny busik :) To nie problem akurat.
Tak se w trójkę planowaliśmy niezobowiązująco od 2017 zacząć przygodę z jakimś cross country i podobnymi, więc w sumie czemu nie od razu z grubej rury? |
No z grubej rury 1800km samego rajdu plus dojazdowki..
Zeby byla pelna jasnosc - to by byl moj pierwszy rajd! Moim wylacznm celem jest przygoda, mile spedzony czas i bezpiecznie dojechac w jednym kawalku. Dwa busy - toz po krolewsku by sie podrozowalo.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |