![]() |
Encyklopedia ciekawych tras...
Planując wyprawę znalazłem ciekawą stronę katalogującą ciekawe trasy/drogi z podziałem na kontynenty i państwa:
http://www.dangerousroads.org/ Może się przydać, zwłaszcza przy planowaniu dalekich egzotycznych wypraw... |
Też korzystam, bardzo fajne trasy. Należy jednak pamiętać że nie są aktualizowane, M32 w Kazachstanie dla przykładu od Szymkentu jest aktualnie pięknie wyasfaltowaną drogą a na stronce to szutrowa wyrypa. Trzeba brać na to poprawkę bo świat się zmienia.
|
Emku, opisy tras są aktualizowane, jednak tempo zmian jest szybsze... Cóż, w takim świecie żyjemy... :(
|
zajebiaszcza strona
na pewno pomoze mi w ogarnieciu kilku fajnych tras w temacie akualizacji musze tez zgodzic sie z przedmowcami, jednakze w pelni rozumiem problemy z jakimi zmaga sie tu admininstrator serwisu . Do tej pory korzystalismy tez czesto z tras dostepnych na wikiloc . tak zjezdzilismy Kirgistan czy Armenie podarzajac drogami ktore niejednokrotnie byly najwyzej wyjezdzonymi sladami opon przez step lub gory. |
Rewelacyjna strona, dzięki! :D
|
Super strona!
Chwila przewijania i już mi się trochę wyklarowało co będę w długie weekendy w 2017 robił :drif: Co do niektórych tras to na pierwszy rzut oka super widoki, o jak zajebiście hardkorowo, co za przyeżycie. Innego zdania byłem w lecie w MNE po 20km jazdy w czymś POWIEDZMY podobnym czyli Kotor/Durmitor. Przepaść z prawej, przepaść z lewej, do tego pojawiające się znikąd ciężarówki i auta. Chyba, że dlatego bo jechałem sam i bałem się w razie wylotu z trasy, że nikt mnie nie znajdzie :dizzy: :cold: :fool2: :) |
SUPER! Biere!:Thumbs_Up:
|
Strona jest naprawdę świetna :) Dzięki.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:02. |