![]() |
Koledzy ze wschodniej i centralnej Polski - potrzebna pomoc
Dzień dobry
Jest taka sprawa. Kolega kolegi - Austriak - planuje podróż w maju/czerwcu 2017. Będzie jechał solo ze Słowacji lub Ukrainy, przez Polskę, na Litwę, Łotwę i do Estonii. Z założenia chce wjeżdżać na asfalt tak rzadko jak tylko się da. Jak najwięcej offu, kontaktu z naturą i ładnych widoków. Motocykl na którym będzie jechał to GS800 (lub jeśli zdąży z remontem - KTM w singlu). Chciałby nocować pod namiotem, głównie na dziko lub na czyimś terenie, ewentualnie campingu. Zwracam się do Was, bo na tym forum to same równe chłopy są. :D Przydałyby się tracki gps, gotowe trasy i inne tematy związane z nawigacją, które kolega mógłby wykorzystać w czasie podróży. Jeśli dysponujecie takimi materiałami, to chętnie przygarniemy. Również namiary na sprawdzone noclegi lub miejsca do obozowania, współrzędne ciekawych miejsc, punkty widokowe i wszystko co macie w zanadrzu. Jeśli ktoś po drodze mógłby udostępnić nocleg lub służyć pomocą w razie potrzeby albo chciałby pokazać swoje okolice z kanapy motocykla, to proszę o kontakt. Trasa przez Polskę się dopiero formuje, ale wydaje mi się, że w grę wchodzą województwa małopolskie, podkarpackie, świętokrzyskie, lubelskie, mazowieckie i podlaskie oraz częściowo warmińsko-mazurskie. Jeśli ktoś z tamtych okolic jest gotów udzielić informacji i pomocy to proszę o kontakt w wątku, na pw lub na mój adres e-mail: trav3rs@gmail.com Dzięki i pozdrawiam Filip |
Jeśli pojedzie singlem to chętnie się nim zaopiekuję,coś pokarzę,odprowadzę.
Większym nie za bardzo bo mógłby skończyć podróż |
cześć
w środku Polski jest UĆ,a to oznacza że jesteśmy MY, Jest Biała gdzie może nocować. Jestem ja niemieckojęzyczny. Jest kilka GS 800.Są części. Może spać u mnie w camperze i umyć się i napić się i pogadać i .... ITD........... Oby termin pasował to środek Polski ma opanowany. CIAŁ |
W północnej części kraju, bliżej granicy z Litwą, fafruk i ja chętnie przeprowadzimy przybysza po augustowsko-suwalskich szutrach a w razie wojny i pożaru nocleg też się ogarnie.
|
Od rzeki Bug do Augustowa to ja znam dobre jamy:at::D
|
Cytat:
Chętnie odprowadze od granicy SK do Gila..duże czy małe moto wsio ryba coś wymysle..;) Jakby co szczegóły na priv.. |
Pany , nie zapominajcie że to Austriak i prawdopodobnie chciałby mieć wszystko poukładane a nie że jakoś to będzie:D
|
To dostanie kwitek na A4ke..;p
|
Jeśli kolega chce się samotnie przemieszczać terenem,spać w krzakach,poznawać ludzi to już mi się gościu podoba,może śmiało przyjeżdżać
|
Jeśli byłby w okolicy puszczy białowieskiej to chętni przygarnę a w razie potrzeby pomogę jak mogę. Z noclegiem też da się zrobić, językowo też damy rade.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |