![]() |
Enduro Pohulanka 29.04.2017 - 01.05.2017
6 Załącznik(ów)
Baza: hotel Strzelec- https://www.youtube.com/watch?v=EriqYRtJjvg.
Jest pościel, są ręczniki i środki czystości, Wi-fi, sklep, bar, bania, sauna. Właściciel przyjazny motocyklistom. 2 x nocleg. 2 x obiadokolacja. 2 x śniadanie. Koszt: 180 PLN. Dojazd: 1. We własnym zakresie :). 2. Trasa dla motocykli ciężkich, organizuje Śmigacz ( priv, tel. 609805906). 3. Trasa dla motocykli lekkich, organizuje Wojtek ( priv, tel. 503952239). Plan na sobotę: - dojazd, - zakwaterowanie, - obiadokolacja, - czas wolny. Niedzielna jazda ciężkimi :at:. - wyjazd motocyklami na Połoninę Borżawa. W zależności od pogody i chęci trasa do ustalenia z Śmigaczem ( hard od Wołowca lub mini hard od Pylypca ) - jezioro Synewir. Niedzielna jazda lekkimi, do ustalenia: - Borżawa na szybko, - Borżawa dookoła, - Borżawa i Krasna. W poniedziałek 1 maja powrót do domu, a kto będzie chciał korzystać z długiego weekendu jedzie dalej np. na Zakarpacie :). Na chwile obecną nie przyjmuje żadnych wpłat. Listę chętnych ograniczam do 40 osób. Jeśli zbierze się 20 osób zaczynam myśleć o dalszych krokach. Wszelkie pytania proszę kierować w temacie, telefonicznie lub na priv. Na zachętę: Załącznik 68449 Załącznik 68450 Załącznik 68451 Załącznik 68452 Załącznik 68453 Załącznik 68454 Lista osób chętnych: 1. Wojtek. |
Załączniki coś nie fungują
|
No coś skopał..u mnie też nie działają..
PS zmień avatara bo obciach..:D |
jeszcze nie czas.
ale ja na "ktm test day" to miałem przyjemność na żywo popatrzeć a nie tylko na monitorze :-P |
1.Wojtek
2.smigacz |
Czy po udanej edycji ,będzie powtórka ale na majówkę🤓.?
|
Polecam obu Przodowników :) Miałem przyjemność obejrzeć Krasną w tym towarzystwie - było zacnie.
|
1.Wojtek
2.smigacz 3. Jack_*Daniels |
Cytat:
Wybierz termin, daj znać wcześniej i jedziemy:at: Stara ekipa ma zawsze nocleg zapewniony. |
1.Wojtek
2.smigacz 3. Jack_*Daniels 4/5. Karol1989 x 2 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:07. |