![]() |
Albania 06.2017
Jak co roku szykuje jakiś mały wypad. Pomysł jest taki:
Wenecja-Ingumentisa prom. I walka z powrotem przez Albanię, Czarnogórę, Serbię i do domu. Około 10 dni. Wyjazd raczej budżetowy. Asfalt, szuter raczej nie walka. Chętny kto? :at: |
Dobre tempo, po 500km na dzień wychodzi. Pobudka, śniadanie, jazda, szukanie miejscówki, kimanie. :D
|
ja tak zawsze :)
|
a i jeszcze bania :haha2:
|
Może lepiej poturlać się wybrzeżem Włoch i wypłynąć z Ancony albo taniej z Bari ?
Tak z ciekawości za ile realnie można przepłynąć Adriatyk 1osoba+ moto? |
Cytat:
Koszty - wracając ze Złombolu płynął z Bari do Dubrownika. MZ, ja i kabina coś koło 450zl. Bez kabiny wychodziło coś koło 300. Ale to zależy, czy kupujesz wcześniej, czy na miejscu. I niekoniecznie wcześniej równa się taniej. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
https://ferries-booking.com/ |
2 lata temu to przerabiałem.Taki prom to duża oszczędność czasu. Wyjechaliśmy w piątek rano a w niedzielę rano byłem w Ingumentisie wypoczęty i najedzony :)
Transport moto + 1 osoba około 100 e. Spanie: zabierasz z moto śpiworek i karimatkę i dusisz komara gdzieś na pokładzie. Całkiem to wygodne i wszyscy tak robią a lepsze to niż fotele. Na promie było wtedy z 50 moto. |
czyli o której (i jakiego dnia) trzeba być w Wenecji?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |