![]() |
Alarm w crf1000l
Może ktoś zakładał samodzielnie alarm i wie jakie są wejścia w gnieździe pod siedzeniem pasażera?
Pozdrawiam |
ja to bym chętnie poznał skuteczny sposób na wyłączenie tego g...
|
Rozumiem że masz oryginalny hondowski?;)
Aczkolwiek każdy może nawalić... |
Cytat:
Przy innych opcjach rozbrajania zawsze się aktywuje. Procedura jest prosta jak drut :) |
Jak to zrobić?
|
Jeżeli masz pilota
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3fdc544712.jpg To robisz tak 1.uzbrajasz większym guzikiem, migacze na dłużej zaświecą i lampka kontrolna będzie świecić na czerwono 2.rozbrajasz dużym guzikiem - migacze zaświecą dłużej, ale krócej niż przy uzbrajaniu i lampka kontrolna zgaśnie 3. W ciągu 2 sekund od zgaśnięcia migaczy naciskasz mniejszy guzik Jeżeli dobrze poszło usłyszysz 3 piknięcia,a za każdym razem gdy włączysz zapłon usłyszysz pojedyncze piknięcie informujące że jest tryb serwisowy. Jeżeli chcesz aktywować alarm naciskasz duży klawisz. Wot i tyle |
1 Załącznik(ów)
Tępa dzida zemnie :)
Przeciez mam instrukcje od alarmu, a swoja droga mam akcesoryjny jakis i strasznie mnie wkurwia bo zapominam rozbroic przy kazdej probie uruchomienia moto :mur: Ogarnalem temat, troche bardziej skomplikowane tym bardziej ze polska instrukcja niema zadnej wzmianki jak wprowadziec ewentualne zmiany ustawien, dopiero anglojezyczna ma opisane co i jak. |
No, Panowie-żadnego speca od alarmów?
|
A jaki założyć oto jest pytanie? Legos?HPS447A?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |