![]() |
Lark Freebird
Druzja - potrzebna jakaś mądra głowa co mi wytłumaczy jak uruchomić na nowo Freebirda.
Ptaszysko chodziło bez problemowo ale zaczęły sie problemy podczas jazdy, że niby nie ładuje baterii i zaczęło dochodzić do wyłączania sie urządzenia co jakiś czas. Kumpel doradzał, że to dlatego, że się śrubeczka w uchwycie odkręca... odkręcała sie faktycznie. Nie wiem czy wskutek tego odkręcania się czy też nie ale Lark przestał działać w ogóle jako nawigacja: wszystkie programy typu AutoMapa i co tam jeszcze było poszły w p..du i zostało coś /nie znam się/ co przypomina nieco pulpit winzgrozy. Czy ktoś w prostych słowach wytłumaczy jak przywrócić to urzadzenie do życia? Luxus to nie był nigdy ale teraz zalega w szufladzie i nie wiadomo co z nim zrobić? Reanimować? Wysłać do Koszalina? Dzięki za wszelką konstruktywną pomoc. m |
rozumiem, że Lark ogólnie rzecz biorąc odpala a problem jest w sofcie?
|
tak - uruchamia się tylko wszystko co było jakos użyteczne z niewiadomych względów poszło w p..u.
m |
możemy się bawić w ulepszanie przez tel lub spakuj go i wyślij do mnie. Decyzja nalezy do Ciebie :)
|
A karta SD czasem nie padła? Najprostsze i pasujące rozwiązanie jakie mi przychodzi do głowy.
|
Juz ładuję i szprawdzam. Może to i to - proste i gienialne :D
|
I????
|
Jako posiadacz tego sprzętu radzę - wywal to do kubła.
|
Okazało się, ze karta wyciągnęła kopyta.
może być jednak równiez tak jak napisał mój przedmówca. Szkłem d..py nie wytrzesz. m |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |