![]() |
iDakar - spotkanie, opowieść, film
Witajcie
Wiadomość i zaproszenie dla okolic trójmiasta a może i nie tylko. Organizuję w klubie "Mechaniczna Pomarańcza" we Wrzeszczu cykl spotkań z podróżującymi motocyklem. 23 marca Tomek Staniszewski opowie o swojej samotnej podróży śladami rajdu Paryż-Dakar. http://kultura.trojmiasto.pl/iDakar-...imp436510.html Zapraszam serdecznie |
Dzięki za informację, akurat mam czas , znam Tomka, widziałem film ale chętnie posłucham jego relacji.
|
O, podoba mi się, warto posłuchać mądrzejszych ;) Czwartek to dobry termin więc będę.
|
Jest ustalona data godzina?
|
Oglądałem film, i wydaje mi się że na taki wyjazd potrzebny byłby pojazd serwisowy .
|
Cytat:
|
20 kwietnia zapraszamy na spotkanie z trójmiejskim maniakiem motoryzacyjnym Tomkiem Staniszewskim, podróżnikiem, motocyklistą. - To jest ze strony trójmiasto.pl ? Kiedy jest spotkanie?
|
No właśnie - o co teraz chodzi?
Zakładam, że dzisiaj tego nie ma, a zostało przesunięte. Ktoś coś wie? Mam dzisiaj spotkanie i nie wiem czy je odwołać bo chętnie bym się zjawił. |
Zadzwonilem do mechanicznej i pan podal ,ze spotkanie jest odwołane ale prosiłbym żeby potwierdzl to jeszcze autor watku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57. |