![]() |
XVII Rajd Podlaski VIR edyszyn
1 Załącznik(ów)
Przyszedł czas żeby podać termin rajdu więc podaję.
Od SOBOTY 29 KWIETNIA DO PONIEDZIALKU 01MAJA. W związku z tym że będzie dużo wolnego postanowiliśmy żeby spotkać się w sobotę a jeździć w niedzielę. Dzięki temu ludzie z dalszych regionów będą mogli spokojnie przyjechać a nie gnac się w piątek. Tak wiem że termin ch... ale innej opcji nie było. Rajdem będzie dowodził Śluza. Dalej oczywiście trzymamy sie hasła programowego: "Spanie i sranie po krzakach" Więcej info wkrotce Na rajdzie pojawi sie Tomek i opowie troche o swej przygodzie http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=28879 KWESTIA ORGANIZACYJNA: - proszę o przygotowanie składki w wysokości kto ile może, jednak nie mniej niż 20 zł, za każde 20 zł nalepka "Dzielny pacjent" - korzystamy z łąk i dobrodziejstw nadleśnictwa, więc uprasza się o nie czynienie skib i innych śladów orki - motocykle przyjeżdżają zatankowane, ostatnia stacja ORLEN w Supraślu jak ktoś będzie jechał od B-stoku, najbliższa w Krynkach (która może być nieczynna w niedzielę) - identycznie sprawa ma się ze sklepem, ostatni w Supraślu, najbliższy w Krynkach (lub w Szudziałowie) w niedzielę czynne - bawimy się ładnie, z klatek nie wychodzimy, nie przezywamy się na inne dzieci, nie plujemy - w niedzielę będzie wyjście na zewnątrz, trzymamy się ładnie za rączki - proszę zabrać ze sobą dobry humor i świeżą zmianę bielizny Nocleg w tym samym miejscu, czyli UWAGA bo nie powtórzę: Markowy Wygon koło Poczopka. CZUWAJ |
ło Matko, pomocy, komandorem rajdu się stałem :smoking:
|
Aaaa, to te trasy na lodz podwodna,
to szykowane byly z tego powodu. Nicpon jeden. Termin nie jest prorodzinny. Moze byc wieksza orgia niz ostatnio. |
To teraz będziemy musieli do Komandora zwracać się Panie Śluza!!
|
Będą toalety? Mam trochę zużyte kostki, dam rade przejechać trase?
|
Cytat:
|
Mi pasuje:),mam tylko nadzieję, że 03 maja nie zostanę zdyskwalifikowany w biegu konstytucji za doping :)
|
Czyli miętusy będą, też spoko :D
|
W tym czasie miałem jechać na zachód do roboty ale wschód jest znacznie ciekawszy. Robota przecież poczeka :D
Będę |
Zapraszamy na Wschód.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |