![]() |
Łokolicznościowe łodzienie rolnicze 17 edycja RP
Pogoda nie zachęca do przebywania na łonie, więc chcąc, nie chcąc, przykuty do komputera, oszołomiony szóstą kawą wziął i spłodził kolejną szaloną wizję rolniczego odzienia. Komu jeszcze nie zbrzydły te wynaturzenia, ruja i poróbstwo, zapraszam na listę.
Kolorystyka w ogromnym wyborze - niebieski albo... szaroniebieski (błękitu nigdy dość). Rozmiarówka jak zawsze. S-XXXL facetowe i S-XL niewieście. cena 30 zł 1. Jendrus mięska M szaroniebieska |
1. Jendrus mięska M szaroniebieska
2. Siwy męska L - szaroniebieska |
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebieska |
Widac nie jestem na bierzaco ,wrzuc jakies zdjecia
|
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebiesk 4. Lucky Luke męska M-niebieska |
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebiesk 4. Lucky Luke męska M-niebieska 5. Kici męska L szaroniebieska |
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebiesk 4. Lucky Luke męska M-niebieska 5. Kici męska L szaroniebieska 6. KOWAL - męska XL szaroniebieska sztuk 1, męska L niebieska sztuk 1, damska M niebieska szt.1, XXXL facetowe szt.1 = 4 sztuki. __________________ |
Też poproszę foto:)
|
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebiesk 4. Lucky Luke męska M-niebieska 5. Kici męska L szaroniebieska 6. KOWAL - męska XL szaroniebieska sztuk 1, męska L niebieska sztuk 1, damska M niebieska szt.1, XXXL facetowe szt.1 = 4 sztuki. 7. Mnie - menska XL Najpiekniejsza ze wszystkich znaczy najciemniejsza |
2. Siwy męska L - szaroniebieska 3. wasilij mężna XL sinoniebiesk 4. Lucky Luke męska M-niebieska 5. Kici męska L szaroniebieska 6. KOWAL - męska XL szaroniebieska sztuk 1, męska L niebieska sztuk 1, damska M niebieska szt.1, XXXL facetowe szt.1 = 4 sztuki. 7. Mnie - menska XL Najpiekniejsza ze wszystkich znaczy najciemniejsza 8. KŁOS - męska XL sinoniebieska |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |