![]() |
Merino - test
Panowie (Panie z góry przepraszam). Jako, że informowałem wcześniej o fakcie, że planuję uruchomić produkcję koszulek z długim i krótkim rękawem z wełny merino zależy mi aby wzory zostały przetestowane w boju. Choć sam używam i walory znam nie chcę polegać wyłącznie na mojej subiektywnej opinii stąd zapraszam do zgłoszenia się do uczestnictwa w projekcie testowym.
Jako, że zbliża się Ukraińska Integracja postanowiłem, że akcja zostanie skierowana tylko do uczestników tej imprezy bo to najlepszy poligon doświadczalny. Do dyspozycji: Krótki rękaw - XL Krótki rękaw - L Długi rękaw - XL Długi rękaw - L Sprawa jest pilna o tyle, że muszę zamknąć temat do końca tego tygodnia bowiem potem jestem w rozjazdach a od 12 maja na wyjeździe. Jedna osoba = 1 koszulka. |
Jaka gramatura....??
|
Nie pamietam. Jutro podam.
|
Gramatura 150 - to nie jest bielizna zimowa, zależało mi na jak najlżejszym i najbardziej przewiewnym materiale.
Są przedłużane za doopę coby nie wyłaziły z portek i poprzez odpowiedni splot została nadana dzianinie elastyczność. Nie ma innych domieszek - 100% merino wool. Zapomniałem dodać, że koszulki są oczywiście free i dostawa DHLem również. Jak ktoś chętny to pisać w wątku. |
Ja cisnę rowerem do Gruzji.... Startuje z Sanok albo Krosno. Chętnie coś przetestuje jak ktoś chce... Spanie gdzie się da po krzaczorach... Zabieram ze sobą sprawdzoną bluzę Devold z serii Expedition 235g. Używam tej bielizny już jakieś 2 lata i ta firma po prostu mnie rozwala ale bardzo pozytywnie ;), tylko że cholernie droga.
|
No to się nadaje pewnie pod buzer jesli tak to ja chętnie potestuję na Integracji dlugi rękaw w rozmiarze xl
|
L i ja chętnie przetestują
|
Cytat:
Poproszę o info na priv z namiarami wysyłkowymi i numerem tela dla kuriera. |
Długi
|
Tez chcialbym L o ile jeszcze jest dostepna , krotki ew. dlugi rekaw
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:36. |