![]() |
Do BiH, Czarnogora i Albania 25.06 - 7 dni
Szukam chociaz jednego kierownika na ciezszym sprzecie typu ADV co ma czas i chote pojechac do :
BiH - tutaj objechac Lukomir, Osada Prokosko, Bjelasnica .... Czarnogora - przejazd drogami : kanion Pivy -> droga P14 -> Zatoka Kotorska -> droga P1 -> Jezioro Pivsko -> droga P16.... Albania - objechac petle Theth Max 7 dni na to (7 dnia juz w domu - Krakow) Wyjazd wczesnie rano 04.00 w niedziele 25.07. Ja jade ciezkim GS Adv na oponach i przyznaje ze wolalbym z kims bo wiadomo.... Spanie namiot , lub jak pogoda zla to pod dachem... pozdr |
Na początek:
http://lmgtfy.com/?q=powitalnia+forum+africa+twin Kolego po prostu takie są u nas zasady żeby ładnie przy wejściu powiedzieć dzień dobry, powiedzieć kilka słów o sobie i tyle. Ps. Bochnia to rzut beretem ode mnie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
aaa. i w lipcu są zaporowe temperatury... |
Spokojnie da radę. Byłem africą z pasażerem i trzema kuframi załadowanymi po sufit. Przejechałem bezproblemowo. Mój kumpel ogarnął na gs 1200 adventure. Dodam, że to był 2012 rok. Teraz podobno droga jest lepsza. A i jeszcze jedno. Mam 167cm wzrostu i ważę 63kg. Ograniczenia mamy tylko w głowach. :-)
|
Cytat:
Ile przejedzie tego nikt mu nie zabierze. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Powodzenia |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |