![]() |
Pytanie Garmin 64
Czy istnieje taka funkcjonalność w 64st (w 60csx jest) że np przy powiększeniu do 2km kierunek jazdy jest ku górze natomiast powyżej 2km północ jest ku górze.
Wartość tego automatycznego przełączenia można w 60csx sobie indywidualnie ustawiać |
Pewnie nie dotarłem,ale w moim jak raz ustawisz kierunek to tak jest cały czas póki nie zmienisz.
|
No właśnie też to zauważyłem. Ale ta opcja z auto przełączaniem jest w 60csx fajna
|
Grzebałem wielokrotnie w ustawieniach G64S ale takiej opcji nie wykryłem :(
|
Szkoda :(
Kiedy np chcę się bardziej zorientować na mapie to zdecydowanie lepiej się działa jak północ jest ku górze |
I powitania też chyba nie można ustawić :(
I szybkość wgrywania gorsza... I w ogóle ;) |
Mam jeszcze pytanie odnośnie ilości śladów i punktów śladu, który mogę wgrać poprzez np. Mapsource.
W mojej 60csx w danych technicznych jest napisane: Wykres śladu: 10 000 punktów - 20 zapisanych tras co w praktyce oznacza, że max ilość punktów dla wgrywanego śladu to 500punktów, a max ilość śladów to 20. W danych od 64st jest napisane: Wykres śladu:10 000 punktów - 200 zapisanych tras Czy ktoś wie jak to jest w praktyce? |
Podłącze się pod temat.
Mam 64s z bluetoothem. Iphone i podobne jabłka nie widzą, jedyne windows w kompie widzi ale nie paruje. Jest gdzieś jakiś myk? |
Cytat:
|
A co daje ten blutut? Widzisz trasę na telefonie?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23. |