![]() |
Centrowanie koła - Bydgoszcz
Jak w temacie szukam sprawdzonego warsztatu w Bydgoszczy, który ogarnie centrowanie koła, sprawa dosyć pilna bo w niedziele wyjeżdżam i trochę jazdy w terenie się szykuje :dizzy:
|
Sebagarage ul. Byszewska, namiar w goglu znajdziesz,podjedź albo zadzwoń. Oddałem tam koło od 07a na wymianę pękniętych szprych. Szprychy wymienił, koło wycentrował, (szprychy na wymianę miałem ze sobą) :)
|
Dzięki matata :beer2: Dzwoniłem i gość zapewnił mnie, że ogarnie temat, dzisiaj po pracy jadę do niego ;)
|
Byłem i cena mnie zabiła, taniej będzie kupić inna felgę :mur: Może wiecie czy do SE podejdzie felga od jakiegoś innego moto ?
|
Tzn. Ile $ ?
|
Około 600 pln...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Wyślij do Pawła Króla z Bielska - fachowiec pierwsza klasa i nie ździera kasowo. Robił mi koła do WRki i kiedyś do Trampka :Thumbs_Up:
Z tym że to nie tak na już - z tydzień dwa trwa w sezonie |
Mateo, mnie ogarniał centrowanie koła gościu z serwisu rowerowego. Może tą drogą spróbuj. W Bydzi i Grudziądzu są kluby żużlowe i ktoś to na bank ogarnie. Jak coś to mam kumpla kolarza w Gru mogę podpytać. Ile masz czasu? Kiedy w końcu ruszacie?
|
Czasu mało, startujemy w niedzielę rano...pomóżta chłopu bo nie będę miał z kim się napić na wyjeździe :(
|
Mateo, nie mogę się do ciebie dodzwonić więc jak poniżej:
Grudziądz ,ul Legionów 38 tel 566 421 149 Gościu zeznał że może ci to ogarnąć. Zadzwoń bo nie wiem do której pracuje. Warunki jakie podał: 1. Koło bez opony. 2. Oś w kole :) 3. Szprychy jak wymagają wymiany to musisz mu dostarczyć. Koszt 50 pln. W razie czego to dzwoń do mnie wyjaśnię szczegóły. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |