![]() |
Ślub Zaczekaj
Szybka akcja. Organizujemy Asi czyli "Zaczekaj" dnia 19 sierpnia 2017 sobota małą :at::at::at:paradę motocykli z domu tj.Wilków koło Złotoryi do kościoła i potem na salę do Złotoryi .Kto zna Asię, a chce jej sprawić radochę zapraszamy. Im nas więcej tym fajniejsza parada.Po paradzie montujemy małe:zdrufko::zdrufko::zdrufko: spotkanko u Wojtusia koło Prochowic .O szczegóły możecie dzwonić do mnie czyli norbiego 668 sto czterdzieści 710.U Wojtka będzie opcja na rozbicie namiotu lub kawałek podłogi w domu.
|
Bede Dzwonił
|
ja też zadzwonie.:)
a poważnie godzina jaką podała Zaczekajka to 15.30 ale to chyba już w kościole więc musimy być odpowiednio wcześniej. Co do :zdrufko: po obstawie to można spróbować dotrzeć offem do dogadania. Trawy i miejsca pod dachem nie może zabraknąć zapraszam. |
Spotykamy się na Orlenie w Złotoryi o godz. 14-tej,reszta szczegułów dzwońcie albo piszcie na priva.
|
AAA to hooy,nie bede dzwonił :D
|
Off po obstawie? Jadę 😂
|
Orlen Złotoria o 14.Będem
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę doświadczenia z wesel na których miałem przyjemność być, czy ja wiem czy to takie nierealne porwać was w trakcie zabawy weselnej na sesję foto z ludźmi i maszynami z forum...? Myślę że nikt z gości się nie obrazi, a i ekipa forumowa nie będzie miała za złe (tak sądzę, ja bym nie miał) "wykorzystania" w charakterze tła zdjęciowego. Namawiałbym na taki ruch bo podobna okazja za często się nie trafia, czyli garnitur, suknia, ubłocone maszyny, motocykliści... Taka fota w sam raz do powieszenia potem nad małżeńskim łożem :) A w ramach zabaw oczepinowych niech chętni dogonią pannę młodą z wiankiem/bukietem gdzieś wokół sali motocyklem ;) http://bhphotography.ca/bh2017/wp-co...ey-640x360.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |