![]() |
jaki tankbag na paskach ?
mam dobrego tankbaga givi ale w terenie śrubki odpadają także typowy mieszczuch :(
szukam czegoś bardziej solidnego i trzymającego się moto, macie jakieś sprawdzone modele ? |
Najtańszy Oxford 18l w Kazachstanie robił przyzwoitą robotę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
na lock ringu XS320
odkręciła mi się nakrętka i reszta poluzowała z tym że w ekstremalnych warunkach w Mongolii, jeszcze zastosuję locktite'a i sprawdzę, bo samo rozwiązanie jest mega zajebiste. |
To jeszcze jedno pytanko na temat tego tankbaga. Czy zauważyłeś mniejszy wpływ strumieniu powietrza z widelca na turbulencje w okolicach kasku? Ten tankbag jest słusznych wymiarów i wydaje mi się, że będzie on stanowił przeszkodę dla tej strugi powietrza. Jak to u Ciebie wygląda?
|
Jeżeli cena nie jest priorytetem to coś z wolfmana. W DRZ używam od 3 lat i jest ok.
|
Cytat:
|
Od dwóch lat używam 15l Givi,jest ok.W UA dwa razy oderwał się od baku,ale nic nie pękło...czyli w sumie git:)
|
Korzystam z Touratech i jestem bardzo zadowolony. Niweluje trochę buffering na kask. Możliwość powiększenia kilka razy okazała się genialnym rozwiązaniem. https://shop.touratechpolska.pl/tank...rica-twin.html
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |