![]() |
Kurtka HG CRUISE
Witam Was,
mam okazję (cenową) zakupić kurtkę Hein Gericke - model Cruise. Cena ok. 500 zł. Będę Wam wdzięczny za opinie - czy ktoś jej używa (ł)? Czy warto? Sprawdziłem wyszukiwarkę forum i nie znalazłem nic na temat tego modelu. Będę wdzięczny za wszelkie informacje dot. tej kwestii. Pozdrawiam, Hubert |
jeśli ma Gore Tex a jest używana i nie ma więcej niż sezon to warto, jeśli jest nowa a ma Sympatex to chyba też warto, jeśli nie ma powyzszych membran a jest nowa to chyba warto ale jeśli jest używana to nie warto :D
|
sheltex. tak się nazywa membrana w ciuchach HG. Oczywiście poza Gore-Tex'em. I co ważne, SPRAWDZA SIĘ. 100km w ulewie i sucho a membrana ma już kilka sezonów za sobą.
|
Ja mam cruise. Warto. Ale wklej foto bym moc o Twojej rozmawiać
|
2 Załącznik(ów)
Super, to dobre wieści. Sa zdjecia w zalaczeniu.
|
Mi to wygląda na cruise :) goretex. 350 funtów nowa.
Kupiłem taką, ale granatową (srebrna pewnie może się szybciej brudzić) za 370zł na motobajlzu. Nową bez skazy ale to chyba jakiś mocno rzadki przypadek w kraju modeki i retbike :p Miałem też poprzedni model Voyager, też gore i już byłem bardzo zadowolony ale tu: -5 wywietrzników na suwakach -podwójne mankiety, nie podwiewa nam pod kurtke -kieszona na telefon na rękawie, też na suwak |
Rambo,
a gdzie powinna mieć protektory? Reasumując - warto? :) :) |
barki łokcie plecy. elastyczne. warto :)
Ja się na HG przesiadłem z Modeki, to jak z poloneza się przesiąść do audi A6 :) Tyle że nie kupiłbym kurtki za 350 funtów, bo mnie nie stać za bardzo. Ale 500zł a 1800zł to masz chyba odpowiedź.. :umowa: |
Dokładnie, dlatego też zmieniłem obszar zainteresowania. Nie mam 1500 zł na kurtkę, więc moje zainteresowania krążyły wokół Modeki. A tu miła niespodzianka i znajomy w Anglii dał sygnał, że jest do wzięcia HG.
Mam nadzieję, że to nie będzie jakaś padaka. Chłopaki - wielkie dzięki za Wasz wsparcie. Pozdro |
no to warto :-)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |