![]() |
Zachodniopomorskie Otwarcie Sezonu 2009; Pogorzelica/Trzebiatów
W imieniu motocyklistów z zachodniopomorskiego zapraszam na rozpoczęcie sezonu nad morzem!
Zlot organizowany jest przez Klub Gryf z Gryfic. W zeszłym roku było naprawdę nieeeeźle! :) W programie jest m.in. msza i poświęcenie motocykli przez naszego przyjaciela ks. Piotra - polecam, na zeszły sezon błogosławieństwo zdecydowanie podziałało :D Oto program: Rozpoczęcie Sezonu Trzebiatów 24-26 kwietnia 2009 Piątek 17.00 oczekujemy szanownych gości na Ośrodku Kolonijnym Albatros w Pogorzelicy. Zawiązanie wspólnoty zlotowej. Ognisko i wspólna zabawa. Sobota 11.00 wyjazd do Trzebiatowa 12.00 Msza Święta i poświęcenie motocykli, a potem kawa i ciasto. Przejazd paradny. 17.00 konkursy na zlotowisku w Pogorzelicy 19.00 koncert Titi Twister z Gryfic, wspólna zabawa do ... Niedziela Rozjazd do domu.
http://picasaweb.google.com/Africa11...CieSezonu2008# |
Na pewno bardzo fajna impreza, zważ jednak, że czarnuch pojawiający się na innym zlocie w terminie afrykańskiego rozpoczęcia sezonu naraża się na dostanie w ryj a nawet na wygnanie hehe :oldman::Sarcastic:;)
|
E tam Ferdek, jest demokracja.... Jeden woli rybki, inny młode pip..
:haha2: |
A opcja tylko na niedzielę to ile trzeba wzionć pienionszkuf?
|
Niestety, nie każdy może być na rozpoczęciu dla czarnuchów, a najbardziej szkoda że nie można być w 2 a właściwie 4 miejscach na raz.
Co się zaś tyczy niedzieli - to raczej pieninionszkuf niet, bo płatność tylko za noclegi w ośrodku. Ale w ten dzień raczej już nie będzie zapewniał żadnych atrakcji, bo wszyscy pakują się i wyruszają do domów, natomiast osobniki za bardzo zakonserwowane starają się oddychać głeboko do popołudnia. |
Byłem u tej ekipy na zakończeniu sezonu, przednia biba, super ludzie. "Afryka Dzika" jak będziesz pozdrów ekipę, część na pewno będzie pamiętać, bo byłem ze znajomą jedynymi ludźmi z Wawki, a pogoda była paskudna. Przede wszystkim pozdrów Piotra
hehehe tośmy się nawet poznali ;) http://picasaweb.google.com/Africa11...zCieSezonu2008 jam ci to na tej focie :D znaczy że byłem na rozpoczęciu a nie zakończeniu, ech moja starcza pamięć :P |
Tak jest Marcin, to było rozpoczęcie rok temu! (ale ten czas zap...) :D
Szkoda że was nie będzie i tym razem, a Piotrowi oczywiście przekażę co trzeba. A pogoda i tak w niczym nie przeszkodziła ;) |
czy Aśka nie przyjedzie to bym nie zakładał, bo mnie ciągnęła na zakończenie. Ale jak nie teraz to może innym razem do was podjadę :)
|
:mur:
proponuję Panu VillaToskana.pl wysłać kilkaset maili z pytaniem o jakąś bzdurę jednocześnie zachęcając do częstego odwiedzania naszego forum. |
Wyjebać to gówno :mad:
Hehe pomysł Deptula super, ode mnie mail poszedł z kilkoma pytaniami :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |