![]() |
NAT Galeria - ciekawe zdjęcia
Witam
Skoro nie ma takiego tematu, to zakładam. Ode mnie takie foto z netu. Ciekawie odchudzona i pomalowana: http://www.africatwinforum.com/forum...4&d=1462135455 |
1 Załącznik(ów)
Ciekawe :)
|
Taki drobny news
3 Załącznik(ów)
Nowa wersja Afryki pokazana na EICMA
7 stopniowa kontrola trakcji Nowy wydech Szprychy nierdzewne Powiększony zbiornik o 5.4l Wyższa szyba Szerszą płyta - i tak do wymiany Wiekszy skok o 22mm Nowy kolor XRV650 .... Zwykła wersja dostanie tylko trakcję, wydech, szprychy Tak myslalem ze honda nie wypuści jeszcze całkowicie nowej Afryki i dobrze, niech bmw i ktm stają na głowie żeby wróciła sprzedaż myślę że oni też pójdą niebawem w ofertę z automatem..:mur: |
Nowa wersja? To się jakoś nazywa? Będą szły obie wersje jednocześnie? Piękna..:)
Kostki jej i ogień:at: |
Tak będą szły jednoczesnie
|
Jak w BMW Panie
|
Coraz gorzej. Nabrała masy, fikuśnych plastików, ride by wire, fafnaście trybów TC, cena poleci w górę pewnie do 65K więc pozostaje trzymać kciuki za niebieskich.
|
|
Na dodatek jakaś taka obła się zrobiła. W ogóle to wydaje mi się, że tam nikt lekcji nie odrabia: piszą na różnych forach ludzie o słabych kufrach, beznadziejnym crashbarze, braku deflektora, łamiących się byle czego handbarach, zadupku z gównolitu i paru innych, a tu zamiast to poprawić, to przykręcili do owiewki fancy-plastiki.
Trzeba im oddać, że większy bak i płyta pod silnik to dobry kierunek. No i malowanie, podoba mi się, ale i tak bym wybrał HRC :) |
A ja sobie taką rally zrobię ja na pierwszysm zdjęciu.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |