![]() |
Biesowisko XVI Marcowe Darcie Kotów 2018
Tuba
Na wniosek ElKomendante. 23/24/25.03.2018 Zbiórka w Królestwie Krystyny http://i68.tinypic.com/2mmzl7d.jpg |
Tuba
Lista zamknięta. Wygrała opcja za 30zł. |
Fetting... Co za głos.
Gdyby tak z Filipinkami zaśpiewał albo z tą drobną blondi. |
marek bez buta,
to do kamandy ja się doklejam Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Marzec... hmmm.
W marcu to pewnie w garażu będę siedział w myśl "zasady managi". |
Jako ofiara tego Bikerafula dementuję pogłoski o jego porwaniu. To celowe działanie określonych kół podlaskiego lobby producentów wywaru z kawy. Jako tajny ich współpracownik doprowadził mnie do odmiennego stanu świadomości który powrócił dopiero w królestwie Krystyny....
|
sms: POMAGAM
|
ciekawe gdzie mnie porwą w marcu Pomorskie Urwisy :P
Cytat:
|
Tuba
Chciałem uprzejmie poinformować, że z powodu zapowiedzianego nawału obowiązków, złożyłem obowiązki współorganizatora na ręce innych współorganizatorów. To wiąże się zapowiedzeniem braku mojej obecności. Biesowisko, to jest zajebista impreza ale wymaga żelaznego zdrowia. Po badaniach prenatalnych wyszło, że powinienem się oszczędzać i zadbać o zdrowie w także innym wymiarze. W tym całkowicie wykluczyć wodę mineralną. Na Biesowisku zawsze wygrywa ma słaba silna wola a ja mam już dość tych porażek. Żeby nie jeść słodyczy, trzeba nie jeść słodyczy! Tego się będę trzymał na nowej drodze życia. Co będzie, to będzie ale mnie nie będzie i choćby skały... itd. Podpis nieczytelny. |
Jak to "Z brakiem Twojej Obecności"??????
H oooo Y z taką robotą .,..... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |