![]() |
[Pytanie] tajemniczy wezyk
2 Załącznik(ów)
Skladam afryczke po posezonowym przegladzie i nie moge dojsc od czego jest jeden wezyk. (Foto1).
Pamietam ze laczyl sie osplywem z puszki filtra przy kosie (foto2). Pytanie gdzie sie zaczynal :-) Chodzi o rd04 |
odpowietrzenie akumulatora ?
|
Cytat:
|
|
ten jest szerszy konczy sie korkiem zabezpieczonym klipsem. widac na foto. to z aku na 100%.
|
Wczoraj pooglądałem afryke tu i tam i wygląda jednak ze nie od aku. Tam jest wpięty wężyk dedykowany, w taki specjalny uchwyt.
3 ze schematu - widać przetłoczenie do mocowania w obudowie akumulatora: https://www.cmsnl.com/honda-xrv750-a...0.html#results |
Oj tm :)
Szukaj jakiego brakuje : -guby od airboxa jest -od aku? -od pompy paliwa ? -odpowietrzenie płynu chłodzącego? Wysłane z mojego MOVE 5 przy użyciu Tapatalka |
-guby od airboxa jest
jest! -od aku? jest! -od pompy paliwa ? jest, łączy się z takim trójnikiem nad łańcuchem -odpowietrzenie płynu chłodzącego? jest, schodzi razem z odpowietrzeniem aku po prawej stronie spustowy z komór gaźnika też jest na miejscu zawsze robie foty jak cos rozbieram zeby pamiętać, a temu akturat nie cyknąłem, heh. |
A to nie jest przelew ze zbiornika? Czy tam odpowietrzenie
|
z tego co mi wiadomo to w rd04 odpowietrzenie jest w korku
bo mi kapie przy glebie ;-) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |