![]() |
Scotoiler - jak podłączyć?
1 Załącznik(ów)
Hej.
Drogą hachmenctwa i rozpijania pełnoletnich weszłem w posiadanie czegoś takiego jak na zdjęciu. Internaty muwio, że to scotoiler. Sprawdziłem i gdy do węzyka po lewej (tego niższego) podam vacuummordą to w środku następuje ruch - czyli sprzęt raczej działa. Teraz pytania: 1. Gdzie podłączyć kruciec z lewej ten górny (biały) 2. Gdzie w RD04 podłączyć króciec lewy? (aby moja szanowna facjata nie musiała robić za vacumpompę) 3. Gdzie wyprowadzić wężyk z krućca po prawej? 4. Jak wlewać do środka olej (i jaki?) teraz smaruje łańcych hipolem 80W90. 5. Aha no i najważniejsze - czy to jest kompletne? czy posiada jeszcze jakiś super/hyper przemyślny komputer sterujący, którego nie mam? |
biołe to cheba odpowietrzenie luft - długo rue na wierch i zaguźlać o co. ostawić odemknięte
vaccum z głowicy tylniego gorka - tam kaj sie zynchromaszine wtyko lać tyn dany bez scotoilera abo nie wim co :( 80w90 jak kszesny wloł to nie robiło - za maślane i zaciućkało. trza beło nazad ładować. co my sie przy tem okaliły... w sieci se zdybiesz co inne lejo za dobry geld tu mosz rycinke: http://www.webbikeworld.com/t2/scott...onnections.jpg tak jakżem padoł. brether wolny, vacum do denksa na zadniego heda a z siurka ciurka. hej! cheba mos syćko co czo. i tyrtytkami uwionż. bee luma! |
Szynszyl - ja tam ida, a oni mi muwiom, że jakieś pagi not foułd :/
|
1 Załącznik(ów)
pieruna! pagi no fou!? karkomany! zładuj se o tak:
|
2 Załącznik(ów)
a insze rułki mosz czy to co na foto to syćko?
taki czorny denksik mosz? a taki złoty mosz? bo rułke czorno twardo widze mosz. |
O w morde.
Ni mom :/ kaj to kupić? z ołtputa też mam tylko rurka, bez dyszy. |
to my so deko w rzici :(
jutro z szichta Ci szrajbne jak to zładować. bee luma! |
-to czarne kolanko nie jest niezbędne :)
-to mosiężne u gazowników LPG coś mi świta gwint 5mm |
Przez ten biały kruciec wciskasz olej a ten drugi do podciśnienia
i w ten sposób wszystko będzie grało. Dolny to wylot oleju na łańcuch. Tylko sprawdz czy czy podcisnienie sparawne w Scotoiler. |
nie dadzo sie pieruna wyjenzyczyć :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |