![]() |
19 Podlaski Rajd WIR
1 Załącznik(ów)
Dobra koniec żartów,zostałem położony żywcem przed kołami WŁADIMIRCA i zostałem tymczasowym Sołtysem 19 Podlaskiego Wiosennego Rajdu WIR. Więc zapraszam serdecznie na śmierdzącą żywcem imprezę, która odbędzie się w dniach no właśnie kiedy.... chyba coś około 14-28 Kwietnia.Działka prywatna więc proszę o NIE RYCIE mi trawy, bo krowy pozdychają z głodu.Jest kaliumna,prąd i woda teren ogrodzony.Czyli macie jak w Hotelu **** do sklepu jest ok 40km a do najbliższej stacji 100km.Co do dojazdu na miejsce podam szczegóły w najbliższym mi znanym terminie.Zaznaczam że prosto nie będzie !!!!!! pogląd widać. Dziękuję za uwagę do zobaczenia!!!!!!!!!.
|
1. Miszaa
|
1. Miszaa
2. Onufry22 |
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom |
Odgrzebałem jakieś starocie sprzed roku, więc zmontowałem bylejak zapowiedzi, może kogoś zachęcę :D
Będą atrakcje, tańce klasyczne i fristajlowe, towarzystwo pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, pyszne jedzenie, pogoda i jazda gwarantowana, porady ekspertów, ciekawe rozmowy |
Witam szanowna komisjo, skromnie poproszę o termin późniejszy od 13-15 04 bo wtedy jest zlot ADV, a ludzi z filmu osobiście nie znam :) szczególnie mojej żony :)
|
Cytat:
|
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom 4. Ablos78 +ferajna 5. Pietia |
1. Miszaa
2. Onufry22 3. Złom 4. Ablos78 +ferajna 5. Pietia 6. Kici |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:18. |