![]() |
Rumunia 66a
Kto jechał tą drogą?
Wybieram się na majówkę na północ Grecji. Chce przejechać przez Rumunie, wiadomo transalpiny/fogarskie odpadają, ale wypatrzyłem tą drogę, myślicie że na majówkę będzie do przejechania?? Przy okazji polećcie coś na północy Grecji. |
Cytat:
Cytat:
|
Dzięki trzeba będzie ominąć.
Teraz czytam że jest zamknięta przez protest zielonych. Może tylko znak postawili a przejechać można ktoś był w zeszłym roku? |
...byłam w tamtym roku w sierpniu - droga faktycznie zamknięta - na ten czas z powodu całkowitej przebudowy drogi (czyt. będzie nowa asfaltowa nawierzchnia)
|
Rumuny mnie oszukaly...
|
3 Załącznik(ów)
Poszukam później namiarów na hotel pod palmą na tym środkowym palcu :)
Załącznik 79202 z takim leniwym wschodem słońca znad góry Atos w gratisie: Załącznik 79203 i czyściutką wodą Załącznik 79204 Ale nie wiem, czy dasz radę tam wjechać :D |
Jedziesz solo? Znam fajna drogę wzdłuż transalpiny. Szutowo-kamienista, połoninami trochę. Może być trochę wymagająca... Chcesz?
|
Strategika?
Tam będzie jeszcze dużo śniegu, jadę z babą, ale mi to nie przeszkadza;) Grubsze rumunowanie zostawiam na lipiec. |
Wpadnij do Turcji , może się gdzieś spotkamy, w Grecji możesz też wpaść na Tasos , albo dalej na Limnos
|
Turcja za daleko mam tylko 10dni. 3 dni na dojazd 4 na mniejscu z czego jeden poświęce na picie od rana i plażowanie i 3 powród przez Serbie.
Na razie rekonesans, w wakacje chciałem tam jechać na dwa tyg. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |