![]() |
"Dzika Rosja" z Nordkappem 2017
Filmik z wyjazdu w 2017r. W zasadzie większa część filmu to przejazd poza asfaltami. Dostaliśmy w tyłek, ale trasę zapamiętamy do końca życia :D
Nie wszystko udało się zrealizować. Na cmentarzysko statków nie wpuściło nas wojsko. Do trzeciego najgłębszego odwiertu na ziemi nie trafiliśmy. Dopisała za to pogoda. Z 16 dni tylko 2 dni były mocno deszczowe. Film dosyć długi, więc można do kawki na 15 minutowe odcinki podzielić. Rezyser Robert lubi długie filmy. Miłego oglądania. |
Szapo ba :beer2:
Tak przy okazji gdzie tankowaliście? |
bajera :) gpxa jakiegos masz z trasy ?
|
Mega wyprawa. Czy po tej âdrodze przez mękęâ nie macie przemyśleń żeby zmienić sprzęty na lżejsze?
|
Cytat:
|
Adampio- Z tankowaniem nie było problemów. Odcinki nie były tak długie, by brać dodatkowe paliwo, a w miasteczkach były stacje.
marcinos11- gpxa nie mamy, ale jak ktoś będzie zainteresowany powiem gdzie tych przygód szukać :) r.t70 - o zmianie motocyklów nie myślimy. Ewentualnie Jacek, który już sprzedał beemke. Jak widać dają radę. przemo77390- link https://www.youtube.com/watch?v=edGg...ature=youtu.be |
Cytat:
Dzięki za linka |
Mam takie pytania Wiera to wasza znajoma czy z jakiegos biura ? Mieszkanie tez wam znalazla i grdzie motorki mieliscie schowane ? Jakie koszty kwartiry plus parking oraz przewodnika (WIERY)
|
przemo77390 - beemka przejechała te trudniejsze odcinki, ale bardziej nadaje się na asfalt i szutry. Zapach sprzęgła jednak się unosił :)
wolly -Wiera to znajoma nie przewodnik. Załatwiła nam kwaterę u swoich znajomych. Motocykle trzymaliśmy nieopodal naszego miejsca noclegu na podziemnym szczerzonym parkingu. |
No tak się domyślałem ale wolałem dopytać na Leningrad to tydzień mało stąd moje pytanie widzę ze w Peterhofie też byliście chętnie bym tam wrócił stąd moje pytania ten parking to taki ogólny czy zona zamknięta
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |