![]() |
**bizuteria** dla królowej
10 Załącznik(ów)
witajcie
pojawiały sie onegdaj glosy ze fajnie byloby miec ramki na reflektor do afri. oto moja propozycja - ciete laserem CNC ze stali nierdzewnej 2mm, potem szkielkowane. jakosc mysle ze jest zadowalajaca. w zestawie srubełki mocujące 4mm oksydowane na czarno lub ocynk do wyboru. dwie to zwykle grille, trzecia to ramka stalowa z szyba z poliwęglanu. jesli zbierze sie grupa chetnych podejmę się produkcji 'masowej'. w przygotowaniu deflektory z PC /poliweglan/ - takie jak varioscreen MRA. pozdrawiam was serdecznie matjas Załącznik 5042 Załącznik 5043 Załącznik 5044 Załącznik 5045 Załącznik 5046 Załącznik 5047 Załącznik 5048 Załącznik 5049 Załącznik 5050 Załącznik 5051 |
Witam to pisze sie na PC.
|
Panie a ile za to? ;-)
Jestem zainteresowany z szyba z poliwęglanu do RD 07a Pozdro |
eee. tam..... zrób Pan do Transalpa 650 :D
|
Jakby co to ja chętny jestem..
|
a jak jest z tym dolnym mocowaniem?Czy trzeba nawiercac jakies otwory w owiewce?
|
tak. należy nawiercic otwory 4mm. innego wyjścia raczej nie ma.
chyba ze wybierzesz patent z dwustronna tasma samoprzylepna na piance - po odtluszczeniu powierzchni trzyma jak diabeł. jezdziłem z tym kilka dni i nic nie odpadło. mozna i tak jesli sie nie chce wiercic dziurw. jak cos to kawałki takiej tasmy dołoże do przesyłki. warunek jest jeden zeby sie trzymało - powierzchnia musi byc odtłuszczona i bez jakichs wosków i innych nablyszczaczy ;) m |
Koledzy!!!
Troche Dałem Ciała Zakładajac Ten Watek Tutaj. Piszcie Prosze W Takim Samym Ktoren On Jest W 'producentach'. Obecny Watek Uprzejmie Prosze Szanownego Admina Usunac. Pozdrawiam Matjas |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |