![]() |
Osłona pompy paliwa
Cześć!
Chciałbym wykonać sobie coś takiego jak na tym zdjęciu: https://www.hamart.at/shopG/images/p...images/229.jpg Czy ma może ktoś takie rozwiązanie? Może ktoś już przerabiał temat i ma zwymiarowaną taką osłonę? |
A po co to? W sensie, że estetyka większa czy chroni pompę przed kamieniami lecącymi z boku, czy po prostu fajnie sobie utrudnić dostęp do pompy?
|
Peter po prostu należy do tych co mu pompa podczas jazdy nigdy się nie zawiesiła i nie musiał jej w czape puknąć żeby zaczęła pracować:)
|
Karton, szablon, szlifierka, imadło, wiertarka i tyle. Jak się podoba to montować.
|
Cytat:
|
Jak się wybiera na integrację to lepiej niech założy bo podobno kiedyś za kimś ktoś rzucał :haha2:
|
Cytat:
|
Chlapiący olej z łańcucha - oliwiarka - oto uzasadnienie tej osłonki. Obecnie taśma robi robotę, ale wolę założyć coś bardziej estetycznego. Mam dostęp do wycinarki laserowej, tylko kolega musi mi to narysować w programie. Miałem nadzieję, że może ktoś już się w coś takiego bawił i ma zwymiarowane.
|
A co niektórzy pytali po co bagster zakładać ...
|
Mozna cos takiego wydrukowac na drukarce pomyśle w najblizszym czasie podeśle fotr jak wyszło
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |