![]() |
GPSmap ST,S i bez "S"
Ciekawi mnie bo jestem zainteresowany zakupem GPSmap 64 albo 62 . Czym tak naprawdę się różnią 62/64 bez "s" od tych z "s" i "ST" ? Warto kupić 64 czy 62?
|
Ten z "S" ma barometr i kompas, a z "ST" jeszcze jakieś mapy. Model 64 jest nowszy od 62. Porównaj na stronie Garmina dokładną specyfikację.
|
64 nowszy i szybszy. 64s jest wystarczający.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Miałem 60 następnie 62 a teraz jeżdżę z 64, która w stosunku do poprzednich nie gubi sygnału w gęstym lesie czy górskich paryjach. Nie wiem jak z jakością bo za krótko ją mam. 62 chodziła 8 lat na kierownicy roweru i enduraka, pewnie by nadal działała gdybym nie utopił jej w rzece.
|
Warto dopłacać w 64 do dodatkowych literek ?
|
Tylko do S warto. Dodatkowe inne literki w 64 zbędne. Miałem, polecam do endurzenia nie ma nic lepszego - guzikowy garmin to klasyka
|
Literka T to obrazek europy.
Ciezko to nazwać mapą.. Zamiast wersji T lepiej kupic normalną mapę Europy. S ma elektroniczny kompas i bezprzewodowa wymiane danych z innymi urzadzeniami. To akurat fajne. |
a warto kupić 64 bez "S na końcu" :D? czy odpuścić ?
|
Idealny temat dla mnie. Czyli kupuje s :) Ale nie wiem czy 62 czy 64.
Kamyk |
64 nie ma wymiany danych pomiędzy urządzeniami. Dość przydatna funkcja. Ja tylko z tego powodu wziąłem 64S zamiast 64.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |