![]() |
Klamki regulowane i łamane XRV 750
2 Załącznik(ów)
Hej.
Póki co chwalę się jaki lanserski gadżet kupiłem i jak zamontuje to dam znać czy pasują. Kupiłem 3 komplety więc jak będzie ok 2 pójdą na giełdę |
Jeszcze są z motywem AfricaTwin ;) https://pl.aliexpress.com/item/Dla-H...ceBeautifyAB=0
|
Łoooo - Do RD04 podejdzie?
Ile taki kpl? Po ostatnich naukach zauważyłem że obie klamki przydałoby się nieco spersonalizować. Jakby co, to będę pierwszy w kolejce na kupno :) |
Kupione właśnie na aliexpres za jakieś 125zl komplet także jak coś za tyle sprzedam ale najpierw sprowadzi czy pasuje i potem będę dawał znać. U mnie ma być do rd04
|
Cześć. Fajne klameczki! Chciałbym ustawić się jako drugi w kolejce :)
|
Czarny plus jeden kolega z PW byli szybsi więc poczekajcie na montaż i potem dam info ocsprzedazy
|
Mam takie klamki z Ali już drugi sezon w RD04. Pasują idealnie. Jestem mega zadowolony.
Jak ja kupowałem, to nie było lansersko kolorowych tylko, więc mam czerwone. Brać, montować i jeździć. |
Czerwone są szybsze - wiadomo :)
Zatem czekam na info, bo cena jak najbardziej odpowiadająca dla mnie :) |
Czerwone na Ali za 16 Jurków
|
Eee pasują wam (do 07a)?
Mam te same, ale ta wajcha od regulacji zawadza o wajchę ssania. Może ktoś dać fotkę jak to wygląda na moto? Ja założyłem przed wyjazdem, zauważyłem że średnio pasuje i wrócilem do oryginału. Klamka od hamulca jestniby ok. Ale mam obawę czy ta stopka metalowa co popycha tłoczek nie ociera za bardzo od gumę. Drugi komplet kupiłem do TDR125 i klamki naprawdę są mega fajne. Przedtem dziewczyna miała mały kłopot łapać klamkę/operować sprzęgłem i było to średnio wygodne. Teraz sobie chwali. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |