![]() |
[W] kuchenkę turystyczną na paliwo
Heja, wraz z ekipą chcielibyśmy wypożyczyć kuchenkę turystyczną typu multifuel na miesięczny wyjazd. Start 6 sierpnia.
Jeśli ktoś ma chęć nas poratować to zapraszam . Dogadamy się :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Mam ruskiego trzmiela 2(prymus 2), na benzynie 95 super chodzi. Jedyny mankament to rozgrzewanie, ale jak się to opanuje to jest moc;)
|
Cytat:
|
Kupiłem używanego (w idealnym stanie, bo palone tylko gazem) MSR whisperlite za 300zł. Ile planujecie płacić za wypożyczenie kuchenki? 100-200zł? To chyba się nie opłaca i lepiej kupić własną, nawet i używkę?
|
do tego co napisał mój czarowny przedmówca dodam jeszcze, że jak poszperasz na Aliexprędz to spokojnie znajdziesz klon każdej kuchenki. Masz ponad miesiąc - jest szansa, że dojdzie przed wyjazdem.
żeby nie było, że nie kce pomóc :D jak chcesz to Ci pożyczę kostkę. m |
[W] kuchenkę turystyczną na paliwo
Cytat:
Mam swoją kuchenkę ale tak wyszło, ze nie mogę jej teraz zabrać na miesięczny wyjazd. Drugiej nie widzę potrzeby kupować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Dzięki Matjas. Szansa zawsze jest ale nie bardzo chce kupować kuchenkę skoro jedną już mam( tylko akurat tak się złożyło, ze w tym terminie zabrać nie mogę) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
To bier kostkę od matjasa
|
Cytat:
Weź palnik i kartusz. Gazem do zapalniczki doładujesz. Do kupienia na miejscu. |
Nie żebym kwalił swoje ale paliwa do benzyniaka to im chyba nie zabraknie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:15. |