![]() |
Gmole HEED pytanie ?Outback Motortek ?
Cześć Panowie :at:
Jakie płyty macie pod gmole HEED ? Co wchodzi bez rzeźby oprócz oryginału:hehehe: albo co macie u siebie i czy ciężko było :dizzy: Ja obecnie mam płytę TT i zastanawiam sie jak by to spasowało ...:dizzy: Ciekawią mnie też gmole Outback Motortek plus płyta , cena jest zaYbeiscie soczysta ale wyglądają na super wytrzymałe Widziałem je na YT oraz na żywo w akcji podczas gleby , motocykl cały a gmole nie ruszone .Moto opierało się na dolnym gmolu a resztę roboty zrobiła kiera z handbarem:Thumbs_Up: |
Zestaw OM jest pancerny
|
Cytat:
Bo to że sam dół daje radę to wiem ale zastanawiam się nad pełną wersją .....czy faktycznie warto bo dużo żelastwa no i kasa jest dość duża Jak masz takie u siebie to wklej proszę fotę jak to siedzi :bow::bow::bow: |
A co jest nie tak z Heed
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam sam środek miałem już szlifa na asfalcie i parę gleb w terenie, do zabezpieczenia silnika mam sw motech, planuje dospawać do niej płytę osłaniającą lewy dekiel. Silnik najlepiej chroni płyta bumot, jednak jest dużo brzydsza niż swm.
|
Cytat:
Wniosek góra zbędna i to właśnie chciałem usłyszeć:oldman: ale cały zestaw wygląda zacnie :lobby: |
Góra może przydać się przy dachowaniu :-)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |