![]() |
Maroco
Witam.
Wpadła mi oferta z Motowyprawy do Maroco. Czy ktoś już korzystał z ich usług? Nie chcę stracić pieniędzy gdyby byli naciągali ludzi. |
Popytaj na forum BMW, dowiesz się zdecydowanie wiecej w tym temacie. ;)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Z mojej strony mogę powiedzieć, że na firmie motowyprawy się nie zawiedziesz, szukaj ich na fb. |
Za to są tam ludzie, którzy z Pawłem jezdzili i mogą wydac opinię. A o to pyta autor tematu, a nie o kontakt z wlascicielem.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Po co zagladac na Forum Bmw, na fb tez sa opinie wszystkich krorzy z nimi jezdzili, a i sa zdjecia i opisy.
Czesciej ludzie pisali na fb niz na forum z ktorego znikaly relacje z wypraw. Ja motowypawy tez polecam, tworza je ludzie z pasja i dobrym humorem :) |
Ja zapytałbym czego kolega oczekuje i jakiego typu wycieczki i wtedy polecał lub nie ;)
|
Rozumiem że kolega chce mieć zorganizowaną wycieczkę, bo jakby samemu to mogę służyć pomocą, jak się uda to na pewno wybierzemy się tam ponownie.
Maroko kwiecień 2009 https://r.tapatalk.com/shareLink?sha...4&share_type=t |
Cytat:
Pytanie było o ofertę konkretnej firmy, a nie szukanie firmy do konkretnych oczekiwań, czy osobistej organizacji wyprawy, czy też zmuszania kogoś do czytania jakiegos forum bmw, na którym większość treści dotyczących oferty jest wykasowana. |
Ofertę zna, skoro ją czytał. Na forum są relacje i wspomnienia uczestników o które pytał.
Czytamy ze zrozumieniem- zarowno pytanie jak i odpowiedzi. :) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Chodzi mi o to czy pieniądze które wpłacę nie stracę bo mnie ktoś oszuka.
Sama wyprawa do Maroco to jest to co szukałem. Miałem marzenie, aby pojechać do Afryki, a oni mi to oferują. Program który przygotowali na tą wyprawę w zupełności mnie satysfakcjonuje. Tylko nie chciał bym być oszukany, a ktoś by się bawił za moje pieniądze. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |