![]() |
cycle spirit jednoczęściowy
|
bardzo zbajerowany kombinezon za 590 PLN z membraną cordurą i ciepłą podpinką. W dodatku oddychający. Myślę,że jest niewiele więcej wart od ceraty z kieszeniami ;) z cordury tylko wstawki i to nie zawiele, a membrana podejżewam marnej jakości. Do dłubania w błocie jak pod spodem masz koszule z krawatem się nada, albo do garażu przy sprzęcie coby sie nie pobrudzić :) na dalsze wypady raczej sie nie sprawdzi
|
no niestety ale marka louisa CS to nic ciekawego. bardzo marnej jakosci wykonanie rozlatujace sie wlasciwie w oczach.
|
Cytat:
CS wiatr zatrzyma, przed małym deszczem też ochroni. Co do wytrzymałości "konstrukcji" to akurat się nie zgodzę, nie ma się do czego przyczepić, wiem bo mam coś z CS'a i chwalę sobie |
yo!
nie zawracalbym gitary i nie wypiswal bzdur gdybym sam nie uzywal przez jakis czas ciuchow CS - jak dla mnie najnizsza półka. |
jak widać aukcja nie cieszyła się nawet najmniejszym powodzeniem.
Ot taki ciuszek na najbardziej okrojony portfel. Do kompletu z kaskiem marki typu Naxa z alledrogo ;) z drugiej strony co drugi biker w PL jeździ w retbike |
ok. kupuje kombinezon za 15 tysi:haha2:
|
tu nie chodzi i kase. Tylko że takie ciuchy to jak jedzenie z makdonalda. Niby kalorie ale nie do końca jesteśmy zadowoleni z posiłku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |