![]() |
Kufer centralny do ADVENTURE SPORTS
Witam!
to mój drugi po przywitalni post. Jeszcze raz witam serdecznie! Jako, że mam ochotę za parę dni zostać użytkownikiem NATS mam pytanie - czy ktoś ma zamontowany tylny kufer (chyba kupie Givi 48l) na dedykowanym do Sports stelażu Givi? Jak to się zachowuje? Na czarnym latam 90%, głównie w trasach z plecaczkiem. Drugie pytanko: mam 180 cm i chyba sprawię sobie obniżone siedzenie. czy ktoś lata z takim niskim siedzeniem? Czy lepiej dać do przerobienia i wsadzić żel? |
Ja mam H&B
|
Cytat:
Dlaczego chcesz obniżać. Ja mam 176 cm i jeżdżę na wysokim, lepszy komofrt dla kolan. I nic mi nie brakuje , choć nie dotykam dowoma pełnymi stopami. |
176 w wysokim położeniu siodła na adventure sports?
|
1 Załącznik(ów)
Nie kupuj za dużego kufra jak brykasz po terenie, o i niestabilnie i może się urwać. Lepsze są małe (nawet te mikro) z możliwością przytoczenia czegoś na górę.
Miałem bardzo ładny i wygodny GIVI TRK52 ale jak się przyjrzałem co się z nim dzieje na wybojach - już go nie mam :) |
Cytat:
|
Jak nie latasz poza czarnym to bierz tą lodówkę 58 litrów. 2 kaski spoko wchodzą a że wygląda do doopy to bez znaczenia :D.
|
Do centralnego ładuj najlżejsze rzeczy ale duże objętościowo typu śpiwór itp. Ciężkie na boki i nie będzie problemu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |