![]() |
VII Bal u Podlasiaków
Witam Wsiech!!!
Serdecznie zapraszamy na VII Bal na Podlasiu, który odbędzie się dnia 16.02.2019 roku (sobota) w Michałowie. Na razie tylko tyle ;) Zaklepujcie wolne, szczegóły w miedzy czasie Pozdrawiam cieplutko P.S. :blues: Cena balu 120 zł za osobę Pieniążki wpłacajcie na konto z dopiskiem "bal" i nikiem forumowym: 86 1240 2904 1111 0010 3496 5046 Iwona Wojtkowska Hołody 87a 17-100 Bielsk Podlaski. Kto z Bielska i Akalicy to może mi osobiście dostarczyć pieniążka. Wpłaty chciałabym mieć do 13 lutego 2018 r. Zakwaterunek To tako pokoje różne, 50 zl za osobę+15 śniadanko. Dzwonicie i rezerwujecie sami. Panie prosiły o przemyślne rezerwacje, co by wszystkim starczyło miejsca . Tak,że dzwonimy i rezerwujemy osobiście. http://www.zajazd-michalowo.pl/pl/kontakt.php Przygrywac nam będzie żiżej dobrze nam znany z IV Balu . Wsio !! |
:D:D:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Chyba pierwszy raz IVI wybrała niedobry dla nas termin ...
|
Kochani! jest sprawa; czy jak bym przyjechał na Ten cudny bal z moja jedyna, to czy mógłbym liczyć na to że jestem u WAS pierwszy raz od 4 lat.......:) Dziękuje:D
|
Muszą dobrze schować wiadra po śledziach;)
|
Plaku, dla Ciebie to możemy zrobić tak, że będziesz pierwszy raz w ogóle... ;)
|
Cytat:
|
Plaku widzę że jesteś nowy,opowiedz coś o sobie :). A w ogóle to wiesz gdzie jest Podlasie?
|
Cytat:
|
no dobra wykasuje filmy z Plakiem.....hahahaah
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |