![]() |
West Wind Lviv 2009
Szukałem szukałem i wkońcu znalazłem info o Lwowskim zlocie. Chłopaki długo zwlekali z ogłoszeniem trgorocznej edycji. Impreza standardowo będzie w ruinach zamku w Staromu Seli. Zlot gorąco polecam, ATomek też sie może wypowiedziec w kwestii imprez organizowanych przez LIONSów.
5-7 czerwca Тривалість:3 (діб) Масштаб:міжнародне Назва події:Міжнародний мото-рок фестиваль "Західний Вітер 2009" Організація:LIONS MC Місто:Львів - Старе Село Країна:Україна e-mail:dolego@ukr.net Телефон для інформації: 80506886803, 80677106017 П.І.Б. відповідального: Deputat, Terroryst |
Chłopaku możesz przetłumaczyć?? Nie wszyscy mieli rosyjski(ukraiński ) w szkole:) Ci ze ściany wschodniej na pewno obowiązkowy ale co do reszty to nie mam pewności:)
|
Darek. Miejsce zlotu pod znakiem zapytania - żałoba po wypadku drogowym w Starom Seli. Zginęło 8 osób. Jak coś się dowiem, dam znać.
|
Ja myślę, że miejsce się nie zmieni. Pojawił się wątek na motocykl.net i spekulacje odnośnie zmian, ale póki co nikt z organizatorów nic nie napisał. Jest jeszcze ponad tydzień.
Jeżeli chodzi o tłumaczenie to za bardzo nie ma tu czego tłumaczyc. Impreza jest w ruinach zamku w Staromu seli http://www.castles.com.ua/stselo.html Nocleg tylko w namiotach. W zeszłym roku wjazd kosztował 60 hrywien. Jest to zlot międzynarodowy organizowany przez LIONS MC. Dokładnego programu zlotu jeszcze nikt nie wrzucił, ale daję sobie mordę obic, że bedzię wszystko elehancko i wiem, że akurat na ten zlot warto pojechac. Chłopaki chyba specjalnie wrzucają tak późno informacje żeby nie najechało debilstwa na 2 kołach i był fajny klimat jak co roku. No, nie zachwalam za mocno bo nie wiem sam czy pojadę. Wjazd 100 hrywien |
Jednak impreza przeniesiona:
На виїзді, за мостом - там колись пост ДАЇ був - зліва заправка, зправа "Діканька" Зльот перенесли в "Діканьку" - зразу при виїзді зі Львова (в сторону Старого села) То по вул.Зеленній за місто czyli: na wyjeździe ze Lwowa w strone Starego Sela za mostem tam gdzie kiedyś był punkt kontroli milicji z lewej strony jest stacja benzynowa a z prawej "Dikanka" No i to jest w Dikance. |
Witam,
Itd454 skąd wziąłeś te informacje, czy LIONSi mają stronę internetową? Ja potrebuję info odnośnie zlotu na Zakarpaciu. Na ten we Lwowie z bólem serca jednak po raz kolejny nie mogę się wybrać. W 2008 r. byłem w Kosowie, impreza super a teraz pojechałbym właśnie na Zakarpacie. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam |
LTD. Najwięcej info o zlotach na UA znajdziesz tu http://moto.kiev.ua/events/
A jeżeli nie tu to trzeba szukac po różnych forach ukraińskich. LIONSi niby stronę mają ale nigdy nie działa. |
Co by tak po cichcu nie wyjeżdżać - plan jest krótki: godz 16 z Garwolina.
|
Cytat:
|
Cytat:
W zeszłym roku (chyba w maju) był jakiś zlot w Mitrowicy lub jak ktoś woli w Kosowskiej Mitrowicy. Było to na północnej części. A w tym roku w zeszłą niedzielę był zlot w Prisztinie, ale Serbowie to go raczej nie organizowali.:webers: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |