![]() |
woodstock 2009
witam wszystkich
wiem że daleko jeszcze ale nurtuje mnie pytanie czy ktoś z szanownego forum ma w planach wybrac sie na tegoroczny przystanek woodstock?? |
ja jestem na bank
wszystkie, które były w kostrzynie zaliczyłem na moto dwa wcześniej w żarach byłem ale baną na pewno Mecia jeszcze będzie afryką my jednak z założenia nie rozbijamy się z Boanergesami choć oferują bezpieczne miejsce dla motocyklistów i ich sprzętów więcej szczegółów na pewno za jakiś czas na stronie http://www.boanerges.kdm.pl ( na zlocie w Lubsku Piotr już zapraszał i rozdawał ulotki z informacją o imprezie) |
jak by co mozna bedzie sie podczepic z kolegami czarnuchami ?? :)
|
Hej,
Tez bede na Woodstocku. Moze zrobimy "Africa Twin rząd"? :-))) No i moj czech kumpel [teraz w DE] idze z nami. On che kupic TransAlp, potem Africa Twin. :D Ach, apropos: Ostatni rok ta Polsko-Niemiecka flaga to byl moja. W tym roku tez bedzie... :zdrufko: Zdrufko i do zobaczenia! Serdecznei pozdrawiam z Lippstadt (okolo Dortmundu, DE) Stefan BigBadBerti |
Hej, jadę Dominatorem w czwartek ze Sz-na, zapewne rozbiję się u Boanergesów.
|
a że zapytam... -kiedy to??
|
Mecia, drogi Kondziu ruskiem jedzie jak zdąży piec złoyć:p
31 lipca zaczyna sie impreza |
no i wyszło że ja też jadę..GUANO APES BĘDZIE!!!!!
|
I ja, i ja:) Guano Apes i nie tylko. Conflict, Caliban i coś tam jeszcze. Jednak z pewnych względów z Ostachem puszką jedziemy. :Sarcastic:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |