![]() |
Tank Bag ATAS
Panowie, co Wy tam wrzucacie na zbiornik? Widziałem, że Mada ma pierścień ale od czego?
Polecicie tank bag z uwzględnieniem własnego doświadczenia? Thx i pzdr |
Jaki pierścień? Ja wcześniej używałem tank baga na magnesy hein gerickie ale porysował mi zbiornik, do jazdy w off się nie nadaje, bo ucieka.
Ogólnie zrezygnowałem całkiem z tankbaga. |
Cytat:
|
Jeśli nie Ty Mada to pomyliłem zdjęcia w wątkach. Sorki. W każdym bądź razie szukam czegos na długi szosowy wyjazd.
|
mam Givi dedykowany do Afryki i do tego trzeba pierscien dokupic, ale nic sie nie rysuje, montaż szybki i dosc pewny, nawet na lekkich szutrach nie odpadl, ale uzywam go glownie do miasta i wtedy sprawdza sie swietnie, ma tez mozliwosc zwiększenia pojemności, nie zasłania zegarów i nie przeszkadza przy maksymalnym skręcie kierownicy.
|
Dzięki AT
|
AT czy możesz podać link lub model twojego Tang Bag'a ?
|
ja mam ten:
https://moto-tour.com.pl/product-pol...650-15-17.html i jestem bardzo z niego zadowolony |
Givi xs308 jest według mnie nieco ciekawszy.
Można np. odpiąć te kieszonki i użyć jako pasa biorąc ze sobą najważniejsze rzeczy odchodząc od motocykla. Do prawidłowego zamontowania tankringu trzeba użyć pilnik i wypiłować jedną szczelinę. Wtedy będzie pasował też do Afryki. Kupiłem taki i był ze mną tylko raz w Chorwacji. Jakoś chyba mnie nie przekonuje jazda z tankbagiem. |
Panowie to nie jest giełda. Macie coś do sprzedania, to opłaćcie składkę i wystawcie ogłoszenie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |