![]() |
modifikator plus
modifikator.pl
kolejna sciema? |
Sam się nad tym zastanawiałem...fajnie by było jak by wypowiedział się ktoś kto konkretnie ten produkt wypróbował.
|
Coś jak motorlife.. ?
|
Ja powiem tak - silnik porcelanowy czy też ceramiczny jak kto woli Subaru już dawno przedstawiał na targach.
Tylko po co go produkować seryjnie? No właśnie - za 5 lat wszyscy by takimi jeździli i nikt by już nowych samochodów nie kupował ani takich "niby" dodatków. Myślę, że zwykła ściema - że niby samochód co ma 150KM po czymś takim by miał 172,5KM? Bzdura. |
Producenci chyba dziś świadomie produkuję technicznie bardzo dobre auta. Ale nie będą one tak żywotne jak stara japonia by gruchoty nie jeździły po drogach a ludzie kolupowali ciągle nowe nowe nowe :)
Widze jak działa motorlife na przestrzeni lat. może 10% mocy nie daje, ale silnik szybciej sie wkręca w obroty wiec zimne starty i przebieg tez lżej o jakieś tam procenty znozi. A to może lepsze może gorsze od motorlife |
Jeszcze do niedawna naprawiałem ludziskom motocykle... teraz nie mam czasu i warunków.
Kilkukrotnie zalałem klientowi Motodokrora, Motorlajfa itp. (wszystie z legalnego i pewnego źródła), akurat Modyfikatora nie stosowałem. Jakos nikt nie narzekał na to że sprzegło się ślizga, silnik głośniej pracuje, czy skrzynia stuka głośniej... a wprost przeciwnie. Także polecam dla odważnych. P.S. Niektórzy powiedzą pewnie że to głupota, niszczenie silnika. |
Pewnie kolega LUKAss nie czytał całego forum ;)
ale ja leje motorlife od 65 000km i 4 lat co wymiane do AT i chodzi jak złoto i nie przepala oleju :) |
Nie czytałem Rambo, za duzo tego jest ;)
Ale cieszę się, że ktoś podziela moje zdanie w tym temacie a nie teoretyzuje. Moze i ja bym ten środek nalał do ST? Kurcze, tylko olej zmieniłem w sobotę. |
Od ceramizer.pl silnik też nie wybucha.
|
Cytat:
po 1 wymianie może być to mało odczuwalne ale po 2ej 3ej kręci się jak R1 do odciecia bez oporów. A silnik ST super się kręci i nie stęka :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |