![]() |
18-20 września – I Warsztaty Podróżników Motocyklowych
Witam
Tym razem chciałbym zaprosić na Pierwsze Warsztaty Podróżników Motocyklowych „Motovoyager 2009”. Impreza odbędzie się w dniach 18-20 września w podwarszawskich Urlach. Oprócz typowych atrakcji dla tego typu spotkań (wspólne rozmowy przy ognisku oraz pokazy filmów i zdjęć z najciekawszych wypraw) planujemy m.in. kilka paneli tematycznych, m.in.: * warsztaty fotografii podróżniczej, * warsztaty z nawigacji GPS, * warsztaty mechaniczne dla podróżników motocyklowych. Jesteśmy otwarci na jakiekolwiek Wasze uwagi i pomysły (możliwe jest dodanie jakiegoś panelu, jeśli będzie wystarczająca liczba chętnych), aczkolwiek plan jest dość napięty i niektóre panele musiały by się wtedy odbywać równolegle. Całkowity koszt imprezy wynosi 350 zł i zawiera wyżywienie (pięć posiłków, od piątkowej kolacji) oraz dwa noclegi w kilkuosobowych pokojach. Liczba miejsc jest oczywiście ograniczona – decyduje kolejność zgłoszeń. Na forum odpowiem oczywiście na wszelkie pytania. Pozdrawiam Mariusz Ignatowicz wydawca magazynu Motovoyager |
pierwsze pytania:
-gdzie można się zapisać? -w którym momencie precyzuje się (jesli wogóle) zainteresowanie konkretnymi panelami? -gdzie ewentualnie kiedy, będzie dostępny program warsztatów? pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
1. wysłać maila do mnie z imionami i nazwiskami uczestników m.ignatowicz@motovoyager.pl 2. wpłacić 150 zł zaliczki od osoby na nasze konto (numer podam w mailu) Cytat:
Cytat:
Pzdr M |
Cytat:
|
a msza św. bedzie??? hahaha sorki ale jakos mi to tak zapodaje tym wlasnie... pozdro
|
Nie będzie Hubert mszy świętej ;)
Ale mogę uchylić rąbka tajemnicy, że panel GPS prowadzić będe ja, Wasz Ramboszczak :) |
niestety muszę się wypisać :( inne plany rozwojowe :)
|
Przyznaj sie, że Ramboszczaka scyrałeś?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |