![]() |
Sprzedawca - wiarygodność ?
Witam, czy toś z grona koleżanek i kolegów korzystał z usług i kupował coś w sklepie: SKLEP MOTOCYKLOWY CZESŁAW PHU z Wisły Małej ?
Chce tam kupić kufry, ale kontakt z Panem jest mocno dziwny ... w chce żeby mu przedpłatę zrobić i się trochę waham jak ten baca.. ? Jak macie jakieś opinię będę wdzięczny. |
Mój kolega kupował chyba dwa razy. Brał za pobraniem. Zawsze towar przyszedł w porzadku. Jednak facet jest mocno dziwny. Mam wrażenie, że robi łaskę, że coś Ci sprzeda. Koleś chciał od niego kupić trzeci raz i najpierw go zwodził, a później powiedział, że mu nie sprzeda :). Sam teraz potrzebuje gmole do KTMa, ale chyba dam 30zł więcej i kupię w sklepie internetowym bo dzwoniłem do niego i faktycznie kontakt ciężki. Jedyna zaleta to cena.
|
Cytat:
|
Centralną stopkę i poszerzenie stopki bocznej za pobraniem przyszło bez uwag.
Natomiast stelaż do kufrów bocznych prowadziłem korespondencję od połowy kwietnia. A to będzie pod koniec a to w połowie maja a to na koniec. Przez telefon dziwnie się z nim gada, tak jak by mu nie bardzo zależało. Wreszcie odpuściłem. |
Masakra z Tym kolesiem..... potwierdziły się moje obawy i doświadczenia z tym Panem. Wystawia co innego , pisze co innego , mówi co innego..... .
Ceny niby dobre, piszę z nim o czarnym kufrze od kilku dni ... a on mi dziś że czarne przeciekają czy coś podobnego. |
motorsklep
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |