![]() |
XXII Rajd WIR
Czarnuchy i czarnuszki a wiec tak,koło gospodyń wiejskich uchwaliło datę XXII zjazdu WIR.
Nastąpi to jeszcze pod koniec roku w dniu 18-20.10.2019. Namiary na miejsce XXII zjazdu podamy w jak najszybszym terminie.Zapraszamy serdecznie !!!. Sranie w krzakach!!!! |
żeby tradycji stało się zadość:
Czy na anakach da radę przejechać? |
Niedobrze termin znowu mi pasuje.
Mój żołądek tego nie zniesie. Do zobaczenia. |
Znam parę światowej sławy profesorów, Pana i Panią (bardzo atrakcyjna, miła, dojrzała kobieta) , którzy od dawna chcieliby zbadać ten fenomen na unikalną światową skalę, jakim jest WIR, określić jego genezę powstania, zbadać i naukowo opisać wszystkie jego aspekty łącznie z kodem psychologicznym użytkowników. Zbadać i wyniki później opublikować w światowych naukowych wydawnictwach!
Mają możliwości dostępu do wszystkich katedr wraz z ich metodami badawczymi: od ankiet po badania izotopowe. Są odważni, gotowi do badań i osobiście, z całym tym sprzętem, chętni do stawienia się na Podlasiu na XXII rajdzie WIR, o ile zostaliby zaproszeni. Widzą to tak, że zaczęliby od obserwacji i stopniowo kolejno, lub na wyrywki przeszliby do badań indywidualnych uczestników WÓDKA I RUCHANIE. Ale jest jedno ale... Nie! Nie chcą żadnej kasy! Panią profesor interesuje wódka a jego to drugie. No i sam już nie wiem... |
Panią profesor zapraszamy serdecznie :)
|
Cytat:
|
Jak przedobrzę z "kawą " to nie robi mi to różnicy Ona czy On, niech przyjeżdżają.
|
Fakt faktem, ja jeszcze nie ruchnąłem na żadnym rajdzie, za to wódy zawsze było w opór. Czy można jakoś odwrócić proporcje?
|
Cytat:
|
Kazimierz Pawlak: Oj, Władek, nasza dola wspólna, czy ty strzelasz, czy do ciebie strzelają, jeden huk, wiesz najlepiej.
Tak mi się skojarzyło ...... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39. |