![]() |
Buty trekkingowe Bona (Aliexpress) recenzja
Jako że poprzednie buty z alli były słabe kupiłem kolejne
Może ktoś szuka / będzie szukał to zostawię recenzje. https://s.click.aliexpress.com/e/DR7ZlMUg Nie namierzyłem jeszcze których butów to jest generyk Firma Bona Nieco już zmoklem - wytrzymały. Super podeszwa na błoto, nie ściera się w mieście. Śniegu jeszcze nie zaznały. Solidnie uszyte. Świetny system sznurowania. Solidne sznurówki. Jedna uwaga - jeżeli zamawiać to uważać na rozmiary. Ja mam u nas 44. W ich miarach wychodziło mi 42. Lepiej byłoby kupić 43. Lekko ciasno. |
Czyli te z linku polecasz jak rozumiem?
|
Tak.te z linku. Akurat mam czarne ale bez znaczenia
|
wyglądają bardzo gówniano - będąc szczerym
|
Poprzednie na zdjęciu wyglądały zajebiście a po testach padły. Na razie w drugą stronę też działa
|
a testy na czym polegają?
One są z tworzywa sztucznego? Z tego co widzę nie mają żadnej membrany? |
Na czym ? Mam je na nogach i uparcie chodzę. Coś muszą mieć , bo oddycha a niełatwo mokną od deszczu.
|
Cytat:
Skoro pisze Wojtek, że mu się gira nie moczy od środka i z zewnątrz to chyba jest ok. Jeśli nie rozsypią sie po sezonie i Wojciech nie zajmie się hodowlą pieczarek to będzie również miła niespodzianka :Thumbs_Up: @ Ludwik - jak znajdziesz gdzieś buty wyglądające jak Meindl, czy Scarpa, czyli nie-gównianie, za ten sam hajs zamelduj niezwłocznie z testem. Niejeden tutaj, nie wyłączając mnie, na pewno skorzysta. m |
Wojtek, rozmiar dobierałeś wg ich przepisu czy inaczej? I czy dodawałeś coś do tego ile zmierzyłeś?
|
Mierzyłem według ich przepisu. I są ciut za małe. Dlatego ja bym następnym razem dodał.
Może na zdjęciu wyglądają badziewnie, ale na żywo ok Tak - tworzywo. Jakieś wstawki chyba z nubuku. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |