![]() |
Rozdzielacz napięcia
Witam. Poszukuję jakiegoś sensownego rozwiązania na rozdzielacz napięcia do nowej Afryki. Chciałbym profesjonalnie podpiąć 4 odbiorniki. Albo może jakiś namiar na gościa o nicku "SZYNSZYLL".
|
Marne szanse aby Ci odpisał, pozostało chyba szukanie alternatywnych rozwiązań (szału niema) lub znalezienie egzemplarza z drugiej ręki... ewentualnie namówienie kogoś na opracowanie i wdrożenie kolejnej wersji.
|
Też szukam ale jest problem.
Może jest jakiś elektryk na forum :) Jeśli nie to zostaje np.: https://www.easternbeaver.com/Main/main.html tylko ta cena...... Chyba żeby kupić jedną sztukę i na jej wzór zrobić dla zainteresowanych wersję PL :) |
O co chodzi z tym rozdzielaczem ?
To taka puszka co ma gotowe, wyprowadzone kable do kilku odbiorników, zabezpieczone bezpiecznikami i dające napięcie po przekręceniu stacyjki ? |
Dokładnie.
|
No to planuję sobie takie coś zrobić w któryś zimowy wieczór, więc jak już to popełnię, to się pochwalę i dam info jak to zrobiłem.
|
Mam dla Piotrka jedną sztukę po którą ma wpaść do mnie w piątek w drodze na Siedlce. Będziesz mógł oblukać.
|
sudden jeśli byś ogarnął temat, to z chęcią bym przytulił dwie sztuki :)
|
Z tego co pamiętam to Szynszyl nastawiał się na dość masową produkcję tych rozdzielaczy. Może problem nie jest w produkcie a tylko w kontakcie? W innym temacie jest jakiś fejsbukowy kontakt do Sznszyla
|
Tylko pewnie nie można się na At forum powoływać żeby kupić ??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |